Minne mennä

Soturikissojen fanit pääsevät tekemään videotervehdystä kirjasarjan kirjoittajille

Soturikissojen ystäville ja kirjasarjasta kiinnostuneille järjestettävässä tapahtumassa Tikkurilan kirjastossa voi halutessaan osallistua kirjasarjaa tekeville koottavaan videotervehdykseen. Lapsilla tulee olla videointiin vanhempien lupa.

-

Tikkurilan kirjastossa fanitetaan talviloman tapahtumana suuren suosion saaneita Soturikissat-kirjoja. Perjantaina 23. helmikuuta kello 13 alkavassa tapahtumassa pääsee tekemään yhteistä videotervehdystä kirjoittajille. Videoon otetaan mukaan taidetta sekä kirjallisia ja suullisia tervehdyksiä.

Lisäksi ohjelmaan sisältyy tietovisa, roolipelejä ja osin ulkona tapahtuva Soturikissat-suunnistus, jossa käytetään älypuhelimia.

Mukaan voi lähteä koko ajaksi tai vain osaksi aikaa. Videolla esiintymiseen tulee olla huoltajan allekirjoittama lupa. Lupalapun tarkoitusta varten saa sähköpostitse, kun ilmoittautuu tapahtumaan.

Kello 13.30–14.30 paikan päällä tavataan myös sarjan pitkäaikainen suomentaja Nana Sironen. Tähän mennessä on ilmestynyt 27 Soturikissat-kirjojen suomennosta.

Kello 16.30 asti kestävä tilaisuus sopii myös niille, jotka eivät ole vielä Soturikissat-kirjoja lukeneet, mutta ovat kiinnostuneita tutustumaan niihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu