Minne mennä

Vantaa on edelleen suurin – Jenni Kokanderin ohjaama rakkaudentäyteinen esitys jatkuu Vernissassa maaliskuussa

Jenni Kokanderin ohjaamassa Suurin niistä on Vantaa -esityksessä kerrotaan monenlaisia tarinoita vantaalaisesta rakkaudesta. Näytelmässä on käytetty hyväksi myös Vantaan kaupunginmuseossa viime vuonna esillä ollutta Rakkauden tiloja - Tunteiden kiitotiellä -näyttelyä.

Päivi Tuovinen

Vantaalla koettua rakkautta käsittelevä, marraskuussa ensi-iltansa saanut esitys Suurin niistä on Vantaa palaa lisänäytöksin maaliskuussa. Näyttelijä-koomikko Jenni Kokanderin Tikkurilan Teatterille ohjaama oodi Vantaalle on syntynyt vantaalaisista tositarinoista.

Pohjana on muun muassa työryhmän omia tarinoita, nettikeskusteluita ja Vantaan kaupunginmuseon keräämiä tarinoita vantaalaisista rakkauden paikoista.

Esitykset alkavat lauantaina 3. maaliskuuta kello 18 ja seuraavan kerran rakkautta on estradilla heti sunnuntaina 4. maaliskuuta kello 15. Seuraavat esitykset ovat la 10.3. klo 18, su 11.3. klo 15, la 24.3. klo 18 ja su 25.3. klo 15.

Esityspaikkana on Kulttuurikeskus Vernissan Vinssisali. Liput maksavat 14/10 euroa (Netticket). Ennakkolippuja voi ostaa myös Vantaa-infoista.

Liput ovelta ja teatterin kautta varattuina maksavat 16/12 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Teatteriprojekti Tikkurilassa toi Jenni Kokanderin elämään uuden rakkauden28.10.2017 19.30
Vantaalaiset paljastavat rakkaustarinansa erikoisnäyttelyssä12.2.2017 08.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu