Urheilu

Susijengin sankarillinen debytantti nautti tärkeästä voitosta – "Tehdään Bulgarian jukurttia"

Suomen koripallon maajoukkue otti tärkeän voiton sunnuntaina kun Bulgaria kaatui MM–karsintaottelussa lukemin 75–70.

Ottelu meni lopussa hurjaksi trilleriksi ja Juha Nenonen nousi sankariksi pussittamalla ensin kolmosen ja toisessa päässä mies rouhi Bulgarian räpeltäessä irtopallon itselleen. 

Kun 16 sekuntia oli peliaikaa jäljellä Bulgaria otti aikalisän hyökkäysvuorossaan Suomen johtaessa kolmella pisteellä. Bulgaria ei kuitenkaan saanut mitään aikaan ja Jamar Wilson pussitti loppusekunneilla vielä kaksi vapaaheittoa sisään.

Susijengin debytantti Nenonen nautti täysin siemauksin voitosta. Mies myös paljasti mitä mielessä pyöri kun käsky kentälle tuli.

– Ajattelin, että nyt mennään ja tehdään Bulgariasta jogurttia, Nenonen veisteli Ylen suorassa lähetyksessä heti taiston tauottua.

Jamar Wilson saalisti ottelussa 21 pistettä ja Miikka Koivisto 18. Bulgarian paras pistemies oli Alexandar Vezenkov, joka keräsi 28 pistettä.

Suomen mahdollisuudet jopa lohkovoittoon säilyivät. F-lohkossa Tshekki johtaa seitsemän pistettä pussissaan. Suomi ja Islanti ovat kuudessa pisteessä kummatkin ja Bulgarialla on viisi pistettä.

Kesällä on vuorossa lohkoissa kahdet viimeiset pelit.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu