Urheilu

"Kahdeksan MM-pistettä on hyvä" – Jari–Matti Latvala tyytyväinen vauhdin löytymiseen

Jari-Matti Latvala

Lehdistökuva / Toyota

Meksikon MM-ralli päättyi Jari-Matti Latvalan osalta positiivisissa tunnelmissa sunnuntaina.

Perjantaina teknisten ongelmian takia mahdollisuutensa voittotaisteleuun menettänyt Latvala sijoittui yhteistuloksissa kahdeksanneksi. Latvala ajoi pohja-ajan sunnuntain ensimmäiselle erikoiskokeelle. Hän sijoittui kahdella muulla pätkällä, joista jälkimmäinen oli Power Stage, kakkoseksi.

– Minulla oli fantastinen fiilis aamulla ja auto tuntui todella hyvältä. Painoimme vahvasti ja voitimme ensimmäisen erikoiskokeen. Toinen pätkä oli myös todella hyvä vaikka jouduimme hieman säästämään renkaita. Power Stagella annoin kaikkeni ja olen todella iloinen, että ajoin kakkoseksi lähtöpaikaltani, Latvala kertoi Toyotan tiedotteessa.
Latvala sai kasattua MM-pisteitä vaikka perjantain jälkeen ei näyttänyt hyvältä.

– Tämä on ollut vaikea viikonloppu, mutta vaikka jouduimme keskeyttämään, niin saimme kahdeksan MM-pistettä. Se on hyvä. Tiedän, että autosta löytyy suorituskykyä ja alan löytämään suorituskykyä myös itsestäni, Latvala jatkoi.

Myös Toyotan tallipäälikkö Tommi Mäkinen oli tyytyväinen Latvalan suoritukseen.

– Olin iloinen, että Jari-Matti sai hyviä aikoja tänään ja nautti ajamisesta. Viikonlopun aikaisemmat tekniset ongelmat olivat tietenkin pettymys, mutta pisteiden saaminen tänään teki kaikki onneliseksi ja odotamme innolla seuraavaa rallia,  Mäkinen iloitsi.

Rallin MM-sarja jatkuu Korsikalla huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu