Puheenaihe

Esperi Care ostaa useita hoivayksiköitä Helsingissä ja Vantaalla

Kuvituskuva.

Arkisto

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy ostaa Helsingissä ja Vantaalla toimivan Hoivaonni Oy:n koko osakekannan.

Kaupassa Esperi Carelle siirtyy ikääntyneiden päivätoimintakeskukset Helsingin Pitäjänmäessä, Rastilassa ja Viikissä sekä mielenterveyskuntoutujien tukiasumisyksiköt Varistossa ja Myyrmäessä.

Yhtiö tuottaa palveluja myös pääkaupunkiseudun kaupunkien lastensuojelulle ja perheoikeudellisten asioiden yksikölle sekä kotipalveluja mielenterveyskuntoutujille, ikääntyneille ja perheille.

Kauppahintaa ei kerrota.

Hoivaonni Oy:n liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 35. Henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Hoivaonnin perustajat Annika Halmela ja Kirsi Mattila ovat pyörittäneet yhtiötä vuodesta 2013.

– Hoivaonnen kehitys on tullut siihen vaiheeseen, että isomman organisaation tuki on tarpeen. Yhdessä Esperin kanssa pystymme kehittämään palveluitamme ja varmistamaan asiakkaidemme hyvinvoinnin, perustelee Hoivaonnen toimitusjohtaja Annika Halmela tiedotteessa

Halmela jatkaa yksikönpäällikkönä Esperin palveluksessa.

Esperillä on entuudestaan pääkaupunkiseudulla ikääntyneiden ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita sekä lasten ja perheiden avo- ja jälkihuollon palveluita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu