Puheenaihe

Kotipizza avaa Helsingin ytimeen täysin uudentyyppisen ravintolan, joka toimii myös baarina

Kotipizza avaa uuden konseptiravintolan Helsinkiin alkukesästä 2018.

Kotipizza Group

Kansainvälisille markkinoille suunnatun No Pizza -ravintolakonseptin ensimmäinen ravintola avautuu Helsingin ydinkeskustan City Center -kauppakeskus alkukesästä 2018. Kotipizza Groupin kehittämän No Pizza -konseptin ytimessä ovat hapantaikinaan tehdyt sourdough-pohjaiset pizzat ja uudenlainen ravintolaympäristö.

Ensimmäinen No Pizza -ravintola avataan Helsingin keskustassa sijaitsevan City Center -kauppakeskuksen toisen kerroksen ravintola-alueelle.

No Pizza -konseptin pohjana ovat sourdough-taikinasta tehty pizzapohja, vastuullisesti tuotetut, korkealaatuiset raaka-aineet, selkeä visuaalinen ilme sekä perinteisistä ketjuravintoloista poikkeava ravintolaympäristö ja asiakaskokemus. Pizza paistetaan korkealämpöuunissa ja moni täytteistä lisätään paiston jälkeen asiakkaan edessä tiskillä. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja iltaisin se toimii myös baarina.

– No Pizza on uusi tulkinta pizzasta ja pizzaravintolasta. Helsinkiläiset ja täällä vierailevat matkailijat ovat vaativia ravintola-asiakkaita, joten tämä on erinomainen paikka testata uutta konseptia ja täysin uudenlaista pizzaa, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

– Pilottiravintola on ainoa No Pizza -liikepaikka, jonka perustamme Suomeen. No Pizza ei tule kilpailemaan Kotipizza-ketjun kanssa, Tervanen kertoo.

No Pizzan konsepti ja liiketoimintamalli on suunniteltu siten, että sen toimintaa voidaan laajentaa Pohjoismaiden jälkeen myös muille markkinoille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kotipizza aikoo valtakunnalliseksi burger-ketjuksi – osti helsinkiläistä osaamista30.11.2017 20.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu