Urheilu

Lauri Markkanen kärsii äkkinäisistä kipukohtauksista – "Kroppa ei ole tottunut tähän määrään"

Lauri Markkanen ei pelannut Chicago Bullsin tiistain ottelussa koripalloliiga NBA:ssa. Chicago Tribune -lehden mukaan Markkanen ei myöskään matkustanut joukkueen mukana Memphisiin, missä Bulls kohtaa paikallisen Grizzliesin torstaina.

– Aikä ärsyttävää. Tämä johtuu varmaan siitä, että kroppani ei ole tottunut pelaamaan näin paljon otteluita. Minun pitää tottua siihen. Suurimman osan ajasta tuntuu hyvältä, mutta joskus kipu iskee terävästi, Markkanen kertoi Chicago Tribunelle.

Torstain ottelu on kauden kahdeksas, jonka Markkanen jättää väliin. Hän kärsi joulukuussa kolmen ottelun ajan selkävaivoista. Markkanen oli lisäksi tammi–helmikuun vaihteessa pois Bullsin vahvuudesta kolmen ottelun ajan perheenlisäyksen takia.

– Markkasen täytyy selvästi hankkia lisää voimaa. Se tulee olemaan isoin asia hänelle kesällä. Hän on osoittanut hienoa kykyä työn tekoon. Toivottavasti tämä ei ole ongelma ensi kaudella, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg sanoi.

Markkasen seuraava mahdollinen ottelu on lauantaina, kun Bulls isännöi supertähti LeBron Jamesin johtamaa Cleveland Cavaliersia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu