Puheenaihe

Mielipide: Danske Banke teki "Nordeat" ja siirsi kassapalvelunsa Helsinkiin – "Asiakkaita kohdellaan kuin pohjasakkaa"

Kassapalvelut loppuivat myös Dankse Bankin konttorista Tikkurilasta, kirjoittaja harmittelee. Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo

Kaikilla ihmisillä ei ole aikaa, voimia eikä rahaa matkustaa Helsinkiin pankkien kassapalvelujen perässä, kirjoittaja huomauttaa.

Palvelua Nordean malliin, kirjoitti Tuula Lindell ja ihan oikein!

Danske Bank teki myös "Nordeat". Kirjauduin tililleni ja huomasin tekstin: ”Olemme siirtäneet kassapalvelumme Helsinkiin Kampin Narikkatorille, jossa meidän asiakkaammekin liikkuvat”.

Ylimielistä! Eikö Tikkurilassa liiku asiakkaitanne, eikö tarvita kassapalveluja? Sekä yksityiset että PK-yrittäjät kelpasivat teille asiakkaiksi. Ja nyt kohdellaan, kuin pohjasakkaa.

Asiasta tuohtuneita on paljon, ei vain eläkeläiset, vaan myös kaiken ikäiset työttömät, jotka eivät omista tietokonetta tai älypuhelinta, jolla laskuja voisi maksaa. Eikä sellaisten hankintoja voida velvoittaa. Lisäksi, mistä saat käteistä, kun sitäkin joskus tarvitsee?

Laskut erääntyvät eri päivinä, siis eri reissu Helsinkiin jokaista laskua varten. Reissusta maksat 2 x 5,50 euroa (meno + paluu). Bussimatka on noin 40 minuuttia sivu.

Jos joudut jonottamaan palveluvuoroasi, menee lippu ”uusiksi”. Kassalla maksetusta laskusta pankki velottaa 5–6 euroa kappale, kuten ennenkin. Bussien päätepysäkki Tikkurilan suunnalta on Hakaniemi tai Rautatietori. Siinä sitten vaihdat kulkuvälinettä tai kävelet.

Kyllä on ”eläkesijoittaminen helppoa”. Edellä mainituilla ihmisillä ei ole aikaa, voimia eikä rahaa matkustaa Helsinkiin. Eläkkeet ja työttömyyskorvaukset ovat minimaalisia, ei niillä taksiajeluja tehdä. Jos olet työssä, ei ole aikaa lähteä pankkikeikalle Helsinkiin. Ahtaalle olette ajaneet asiakkaanne!

Muilla pankeilla on nyt tuhannen taalan paikka nakittaa kaikki hyljeksityt asiakkaat asiakkaikseen. Tehkää se!

Edellä mainittujen pankkien asiakas

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nordea lopettaa Korson pankkikonttorin toiminnan – samalla loppuvat kaikki kassapalvelut Vantaalta20.2.2018 10.26
Mielipide: Nordean päätökset ottavat päähän8.3.2018 08.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu