Minne mennä

Nyt puhutaan oman kaupungin teatterista – Kaikille avoin teatteripäivän tapahtuma Tikkurilassa

Siitä että Tikkurila on teatterikaupunki voi käydä varmistumassa tiistaina 27. maaliskuuta Vernissassa Tikkurilan Teatterin järjestämässä tapahtumaillassa.

Johanna Erjonsalo

Tikkurilan Teatterissa juhlistetaan tiistaina 27. maaliskuuta vietettävää Maailman teatteripäivää kaikille avoimella, rentohenkisellä tapahtumalla. Se alkaa Kulttuurikeskus Vernissassa (Tikkurilantie 36) kello 18 kansainvälisellä teatteripäivän julistuksella, jonka jälkeen on tarjolla otteita Tikkurilan Teatterin esityksistä.

Kello 19 käynnistyy paneelikeskustelu paikallisen kulttuuritarjonnan merkityksestä. Tikkurilan Teatteri uskoo vahvasti siihen, että elävä kaupunkikulttuuri ja paikallisten taidelaitosten omaksi tunteminen on merkittävä tekijä kotikaupunki-identiteetin rakentumisessa ja että Tikkurilan runsas teatteritarjonta lisää Vantaan vetovoimaa.

Tikkurilan Teatterin puheenjohtajan Janne Niinivaaran vetämään paneeliin osallistuvat näyttelijä Jenni Kokander, Vantaan Sanataidekoulun rehtori, kirjailija Siri Kolu, ohjaaja Sirpa Riuttala sekä ohjaaja Samuli Reunanen. Myös yleisö saa osallistua keskusteluun. Iltaan on vapaa pääsy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu