Onko tässä F1-kauden yllättäjä? – Vahva alku harjoituksissa

Formula ykkösissä kolmannen kautensa aloittava amerikkalaistalli Haas, joka tekee läheistä yhteistyötä Ferrarin kanssa, oli Barcelonan testeissä vahvassa vauhdissa.

Sama trendi jatkui Melbournessa kauden avauskilpailun perjantain harjoituksissa. Romain Grosjean oli tuloksissa kuudes ja Kevin Magnussen yhdeksäs.

– On ollut hyvä päivä. Kaikki on tietysti vasta alussa ja paljon on työtä edessä kaiken rakentamisessa. Mutta yleisesti ottaen olen tyytyväinen päivääni, Grosjean sanoi Haasin mukaan.

Magnussenilla oli teknisiä ongelmia.

– Tänään oli vähän epänormaaleja ongelmia. Ei mitään suuria, mutta vähän ärsyttäviä. Mutta saimme ainakin osviittaa, mitä autolla voi tehdä ja olin tyytyväinen autosta saamaani tuntumaan, sanoi Magnussen.

Renault-tallin Carlos Sainzin mukaan Haas näyttäisi olevan Mercedeksen, Ferrarin ja Red Bullin jälkeen neljänneksi paras talli.

– Valitettavasti Haas näyttäisi ottaneen keskikastissa askeleen kärkeen. He olivat todella nopeita jo testeissä ja olemme pitäneet heitä silmällä, koska he olivat heti niin nopeita, Sainz sanoi Planet-F1:n mukaan.

Renault-kuskeista Sainz oli perjantain tuloksissa 11:s ja Nico Hülkenberg 13:s.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Sport Content

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Video: Bottas oli lähellä täräyttää Räikkösen perään – Kimi vältti rangaistuksen Video: Hamilton ajoi kahdesti pohjat – Bottas tietää, missä voi parantaa