Paikallisurheilu

Vantaan viikonlopun kisoissa huippusulkapalloilijoita 37 maasta

Östersundom IF:n Airi Mikkelä osallistuu Finnish Openiin Myyrmäessä.

Ville Heinonen

Sulkapallo kansainvälinen huipputurnaus Finnish Open pelataan Myyrmäen Energia-areenalla tulevana viikonloppuna 5.–8. huhtikuuta. Suomen Sulkapalloliiton laskujen mukaan turnaukseen osallistuu 300 pelaajaa peräti 37 eri maasta.

Turnauksessa pelataan naisten ja miesten kaksinpelit, nelinpelit ja sekanelinpelit. Ottelut alkavat karsinnoilla tänään torstaina 5. huhtikuuta.

Itse pääkisoihin päästään perjantaina. Lauantaina pelataan puolivälierät ja välierät, ja finaalit ovat ohjelmassa sunnuntaina.

Energia-areenalla pelattiin helmikuussa sulkapallon SM-kisat. Sulkapalloliiton kilpailupäällikön Ilkka Hellgrenin mukaan siellä oli enemmän katsojia kuin pitkään aikaan. Järjestävät odottavat paljon yleisöä myös Finnish Openiin. Aikuisten lippu koko turnaukseen maksaa ennakkoon 20 ja ovelta 25 euroa. Päivälipun ennakkohinta on 8,50 ja ovelta ostettuna 10 euroa.

Suomalaispelaajista Finnish Openin voittoon asti ovat pelanneet 2000-luvulla Anu Nieminen, joka oli vielä tuolloin sukunimeltäänWeckström ja Kasperi Salo. Ville Långkin pelasi hyvin, mutta ei yltänyt voittoon asti.

Nyt menestysmahdollisuuksia on ainakin Suomen mestaruuden uusineella ja vantaalaista Östersundom IF:ää edustavalla Airi Mikkelällä. Vantaalaisista tarkasti kannattaa seurata myös ÖIF:n Joonas Korhosen otteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu