Minne mennä

Nuori kohtaa kuolevaisuuden Vaskivuoren lukion näytelmässä

Vaskivuoren lukion näytelmä, Tuntemattoman eläimen jäljet, on mukana Nuori Näyttämö -hankkeessa ja se esitetään myös hankkeeseen liittyvällä festivaalilla Kansallisteatterissa.

-

Vaskivuoren lukion kevään näytelmässä ollaan isojen asioiden äärellä. Tuntemattoman eläimen jäljet on muun muassa Lea-palkinnolla palkitun näytelmäkirjailijan Pipsa Longan kirjoittama. Sen teemoiksi nousevat elossa oleminen ja kuolevaisuus, kun nuori tyttö kohtaa kuolemaan liittyvät asiat konkreettisesti ensimmäistä kertaa vanhan sukulaistädin sairastuttua vakavasti.

Näytelmä on mukana valtakunnallisessa Nuori Näyttämö -hankkeessa ja se nähdään Vantaan esitysten jälkeen vielä perjantaina 4. toukokuuta Kansallisteatterin Pienellä Näyttämöllä hankkeen pk-seudun esityksistä koostuvalla festivaalilla, joka jatkuu sunnuntaihin 6. toukokuuta asti.

Jonna Wikstömin ohjaaman näytelmän ensi-ilta lukion auditoriossa (Virtatie 4) on perjantaina 20. huhtikuuta kello 19 ja esitykset jatkuvat keskiviikkoon 2. toukokuuta asti.

Lippuja saa tuntia ennen esitystä ovelta hintaan 17/12 euroa. Ennakkoon lippuja (15/10 euroa) voi ostaa netistä osoitteessa www.vaskivuorenesitykset.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu