Minne mennä

Etsivätoimisto Nappia pääsee pian auttamaan mysteerien ratkomisessa – Mamia Companyn uutuus nähdään Vantaan Tanssin viikoilla

Etsivätoimiston Napin terävä etsivä (Nina Mamia) tarvitsee apua mysteerien ratkaisemiseen myös yleisöltä.

Kasperi Nordman

Vantaalaisen nykytanssiteatteri Mamia Companyn uusi teos, Etsivätoimisto Nappi, saa kantaesityksensä torstaina 19. huhtikuuta kello 9 ja 10.15. Taidetalo Toteemissa (Myyrmäentie 6).

Vantaan Tanssin viikoille valmistunut vuorovaikutteinen tanssisatu sopii koko perheelle ja siinä seikkailevat vantaalaisen nykytanssiteatterin tuotannosta jo aiemmin tutuiksi tulleet hahmot Kisu Pikkulainen ja Viemärirotta, samoin kuin muun muassa Herra LimuLimu sekä kotiputsarit Kaija ja Kake Kivipää.

Vantaalaiset Nina Mamia ja Kasperi Nordman esittävät käsikirjoittamansa sadun kaikki hahmot. Koreografian on tehnyt Mamia ja Nordman vastaa ohjauksesta.

Tanssisatu opettaa, että ketään ei saa syyttä suotta haukkua, vaan asiat on aina tutkittava ensin. Etsivätoimisto Nappi tarvitsee salaiseen tehtäväänsä myös katsojien apua, sillä ilman yhteistoimintaa mysteerit eivät ratkea. Visaista pohdittavaa kaikille aiheuttaa kadonnut unilelu.

Esitys kestää puoli tuntia ja sitä suositellaan +4-vuotiaille lapsille. Lippuja saa Vantaa-infoista (5 euroa) ja käteisellä (7 euroa) ovelta. Esityksiin on ilmoittauduttava etukäteen, puhelimitse se käy numeroon 09 8392 9044 ja sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Vantaan kulttuuripalveluiden järjestämä Tanssin viikot on käynnissä tiistaista 17. huhtikuuta sunnuntaihin 29. huhtikuuta ja siihen liittyviä tapahtumia on eri puolilla kaupunkia. Viikot huipentuvat Kansainvälisen tanssin päivän etkoihin lauantai-iltana 28. huhtikuuta Kulttuuritalo Martinuksessa, jossa nähdään nykybalettia ja nykyflamencoa.

Lisätietoa Tanssin viikkojen esityksistä ja lipuista saa osoitteesta www.vantaa.fi/tanssinviikot.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Töissä ei pussailla" – Vantaalainen teatteripariskunta muuttuu työssä tiukasti työkavereiksi15.11.2016 20.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu