Paikallisurheilu

Tiikereistä kolme pelaajaa U19-maajoukkueen leiriryhmään

Tuoreet B-poikien SM-pronssimitalistit Timi Kauneela, Jooa Keränen ja Joakim Lund leireilevät ensi viikolla Eerikkilässä.

Tikkurilan Tiikerit

Salibandyn U19-maajoukkueen leiriryhmä kokoontuu huhtikuun lopulla neljäksi päiväksi Eerikkilän urheiluopistolle.

Mukaan on kutsuttu viisi maalivahtia, 12 puolustajaa ja 23 hyökkääjää. Käynnissä on nyt vuoden päässä häämöttävään MM-turnaukseen tähtäävä valmistautuminen.

Tikkurilan Tiikereistä mukaan on valittu puolustaja Timi Kauneela, hyökkääjistä kutsun saivat Jooa Keränen ja Joakim Lund.

Tämä kolmikko pelasi Tiikerien B-poikien joukkueessa, joka voitti SM-pronssia. He olivat lisäksi mukana nostamassa seuran A-nuorten joukkuetta SM-sarjaan.

Eerikkilään kokoontuu iso ryhmä. Tämä ei tarkoita sitä, ettei mahdollisia ensi kevään MM-pelaajia olisi olemassa tämän enempää.

– Mukana ovat pelaajat, jotka meidän mielestämme juuri tällä hetkellä kuuluvat ryhmään. Myös tämän listan ulkopuolelta voi nousta kisoihin, päävalmentaja Atte Juuti painottaa.

– Lisäksi on potentiaalisia MM-pelaajia, jotka ovat poissa tältä leiriltä loukkaantumisten vuoksi, Juuti jatkaa.

Suomi on nuorten hallitseva maailmanmestari vuodelta 2017. MM-kultaa on saatu maahamme myös 2003, 2011 ja 2015 ja 2017. Kisat pelataan joka toinen vuosi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu