Minne mennä

Vantaalla tehdään elokuvahistoriaa – "Ensimmäinen tapaus lähes 70 vuoteen..."

The Death of Stalin on musta komedia, joka esitetään Rekolan Kinossa perjantaina, samaan aikaan kuin koko Suomessa on elokuvan ensi-ilta.

Kuvakaappaus YouTube-videolta

Rekolan vanhalla työväentalolla tehdään ensi viikonloppuna paikallista elovuvahistoriaa, kun Rekolan Kinossa järjestetään kaksi elokuvaesitystä.

Toinen elokuvista on Antti-Jussi Annilan ohjaama Ikitie ja toinen on brittiläinen musta komedia, Armando Iannuccin ohjaama The Death of Stalin. Jälkimmäinen esitetään perjantaina – siis elokuvan ensi-iltapäivänä.

– Rekolan Kinossa on esitetty elokuvia vuodesta 1949 alkaen, mutta kertaakaan tänne ei ole saatu elovuvaa nähtäväksi sen ensi-iltapäivänä. Lähes 70 vuotta tähän siis kului, myhäilee Janne Hulkkonen Pop Up Kino Helsingistä.

Pop Up Kino Helsinki on järjestänyt aiemminkin elokuvatapahtumia yllättävissä paikoissa, esimerkiksi Helsingin Tähtitorninmäen puistossa ja Kivinokan uimarannalla.

Rekolaan elokuvat tuo Pop Up Kino Helsingin rinnalla Tila ja toiminta -yhdistys, jonka tavoitteena on saada Rekolan vanha työväentalo paremmin asukkaita palvelevaan käyttöön.

Ensi perjantaina nähtävien kahden Neuvostoliittoa kuvaavien elokuvien lisäksi lauantaina tarjolla ovat Rekolassa Supermarsu, Petteri Kaniini, Varasto 2 ja Yösyöttö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Rekolan Kinon leffoja katsoi yli 300 ihmistä – Ikitie-elokuvan ohjaaja saapuu seuraavaan näytökseen17.4.2018 07.30
Vuosia kiinni olleen Rekolan Kinon toiminta halutaan käynnistää uudelleen – leffat pyörivät ensi viikolla6.4.2018 07.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu