Puheenaihe

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto määrättiin pakkolepoon – "Minua on turha yrittää nyt hetkeen tavoittaa"

Touko Aalto (vihr.)


Vihreiden puheenjohtaja ja kansanedustaja Touko Aalto kertoo julkisessa Facebook-päivityksessään sairastuneensa niin pahaan flunssaan, että lääkäri on antanut hänelle pakkolepomääräyksen ja puhekiellon.
– Minua on turha yrittää nyt hetkeen tavoittaa. Olen sairaana. Olen koko viikon ollut sairaana,  viime viikonlopusta lähtien. Olen pysynyt poissa työpaikalta, mutta en täysin poissa töistä. Koska töitä on valtavasti ja puheenjohtaja ei voi olla oikein kaikesta pois. Sovitut tapaamiset, haastattelut, kirjoitukset ja tapahtumat jäävät nyt väliin. Flunssa on viikon aikana vain pahentunut ja sain lääkäriltä nyt pakkolepomääräyksen ja puhekiellon, Aalto kertoo Facebookissa. 

Lepo on varmasti tarpeen, koska tulehduksia on useita. Eniten Aaltoa kuitenkin harmittaa, että häneltä jää välistä perinteikäs kaupunkifestivaali Jyväskylässä.

– Kurkunpää on tulehtunut, samoin keuhkoputki, poskiontelot ja toinen korva. Sain nyt antibiootit ja vahvat lääkkeet. Harmittaa vietävästi, sillä tänä viikonloppuna Jyväskylässä vietetään Ylä-Kaupungin yötä. Noh, onhan se myös ensi vuonna, kuten lätkän MM-kisatkin, hän jatkaa.

Aalto toimii Jyväskylässä kaupunginvaltuutettuna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Touko Aalto USU:lle: Irtisanomista helpotettava 1–2 hengen yrityksissä27.4.2018 07.50
Hämmästys velloo yhä alpakkatapahtumasta – Touko Aaltoa syytetään ”muunnellusta totuudesta”11.12.2017 09.37
Vihreiden ääntenlaskenta vihdoin valmis – Touko Aalto puolueen johtoon17.6.2017 19.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu