Puheenaihe

Erittäin voimakas kaasupilvi valtasi kauppakeskuksen Vantaalla – Mediat: Citymarketin kaikki tuoretuotteet menevät vaihtoon

Kauppakeskus Myyrmannissa Vantaalla sattui tänä aamuna kemikaalionnettomuus, jonka seurauksena myrkyllistä kaasua on päässyt kauppakeskuksen tiloihin. Kuvituskuva. – 

Armi Suojanen / Arkisto

Myyrmannin kauppakeskuksessa Vantaalla on tänä aamuna sattunut vaarallisen aineen onnettomuus. Pelastuslaitos sai hälytyksen Myyrmanniin hieman ennen kuutta. Asiasta kertoi ensin Keskisuomalainen.

Paikalle tultuaan pelastuslaitoksen väki totesi, että Citymarketin tiloihin on levinnyt iho- ja hengitysoireita aiheuttavaa höyryä. Höyry oli peräisin lattiaremontissa käytetyistä liima- ja hartsiaineista. Niiden sekoittumisesta aiheutui erittäin voimakas kaasupilvi kaupan tiloihin.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos alkoi heti paikalle saavuttuaan tuulettaa Citymarketin tiloja. Kukaan työmiehistä ei ole loukkaantunut onnettomuudessa.

Ylen mukaan kauppakeskuksen tilat on nyt saatu tuuletettua ja se avataan aamukahdeksalta Citymarketia lukuunottamatta.

Citymarketissa kaikki tarvikkeet ovat altistuneet kemikaalihöyrylle, eikä niitä voi panna myyntiin ennen tarkastusta. Varsinkin tuoretuotteet menevät todennäköisesti kaikki vaihtoon.

Uutista päivitetty kello 8.14.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu