Puheenaihe

10 euron taksikyydit tulivat jo, lentokentälle entistä halvemmalla – taksiyhtiö lupaa kiinteitä hintoja uutuuspalvelulla

Kovanen ilmoitti uudesta sovelluksesta tammikuussa. FixuTaxi aloittaa toimintansa tänään.

Arkisto/Toni Forssell

Heinäkuussa vapautuva taksiala on tuomassa kuluttajille monia uusia palveluja taksikyytien tilaamiseen.

Taksiyhtiö Kovanen ilmoitti julkaisevansa jo etuajassa uuden kiinteähintaisen kyydin mahdollistavan FixuTaxi-sovelluksen.

Mobiilisovelluksen kautta tilattu matka on kiinteähintainen riippumatta matkustavien henkilöiden määrästä tai matkaan kuluneesta ajasta. Kovasen toimitusjohtaja Topi Simola lupaa sovelluksen kautta varattujen matkojen olevan myös aiempaa edullisia.

– Uuden sovelluksen ansiosta asiakas saa hinnan tietoonsa aina ennen matkan alkamista, ja jopa kuusi kaverusta voivat matkustaa samalla hinnalla kuin yksi. Tiputimme vielä kaikista aloitusmaksuistakin puolet pois, joten nykytasoihin verrattuna FixuTaxin käyttäminen on noin 10-30% edullisempaa.

Sovellus takaa myös kymmenen euron kiinteän summan keskusta-alueen kyydeistä ruuhka-ajan ulkopuolella. Keskustasta lentokentälle pääsee puolestaan 35 euron kiinteällä hinnalla.

­– Uskomme, että FixuTaxi muuttaa ihmisten tapaa käyttää taksia. Se vastaa asiakkaiden huutoon edullisimmista ja selkeämmistä taksikyydeistä, Simola kertoo.

Sovellus on käytössä aluksi koko pääkaupunkiseudulla. Kovanen kertoo tavoitteekseen laajentaa sen vähitellen myös muihin Suomen suuriin kaupunkeihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu