Vaalikoneemme on nyt avattu!

Puheenaihe

Nuorten juhlinta Kuusijärvellä äityi aggressiiviseksi – Kaksi ryöstettyä ambulanssilla sairaalaan

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo

Koulujen päättäjäisviikonloppua vietettiin Vantaan Kuusijärvellä levottomissa merkeissä. Itä-Uudenmaan poliisista kommentoidaan, että illan aikana ilmeni paljon häiriöitä ja useita tappeluita. Akuuteimpana tapauksena illan osalta tutkitaan pahoinpitelyä, joka tarkentui paikan päällä ryöstöksi. Ryöstön uhreja oli useita, ja heistä kaksi toimitettiin ambulanssilla sairaalaan paikattavaksi.

– Useilta henkilöiltä anastettiin omaisuutta väkivaltaa käyttäen. Ryöstössä osallisina on kolme epäiltyä, myös alaikäisiä. Tapahtunutta ja tapahtumienkulkua selvitetään tarkemmin esitutkinnassa, jota suoritetaan parhaillaan, kommentoi rikoskomisario Mikko Kiiski Itä-Uudenmaan poliisista.

Myös yksi 2,17 promillea puhaltanut alaikäinen nuori luovutettiin ambulanssin hoitoon, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo Twitterissä.

Yhteensä Vantaan Kuusijärvellä ja Jokiuomassa oli juhlimassa useita satoja nuoria. Paikalla oli useita poliisipartioita. Illan aikana hävitettiin paljon alkoholia ja jonkin verran luvattomia esineitä.

Poliisin mukaan tilanne alkoi rauhoittumaan puolenyön aikaan.

Täydennetty 3.6. klo 13:50 tapahtumien kulkua sairaalassa tarkistettavana käyneiden määrän osalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu