Puheenaihe

Lämpimät kelit toivat vipinää Backaksen kartanon uuteen kahvilaan – "Kahvilan aloitus on ollut suksee"

Backaksen kartanon pihamiljöössä sijaitseva juurruttamo-rakennus sai uuden elämän kahvilana.

Marika Lumme

Vantaalla on tänä kesänä mahdollisuus piipahtaa kahvikupposella kartanokahviloissa. Yksi tällainen on Backaksen kartanon kahvila Olohuone, joka on avoinna ensimmäistä kesää.

Kahvila avattiin vappuna kartanon pihamiljöössä sijaitsevaan vanhaan juurruttamo-rakennukseen, joka on nyt kunnostettu ja sisustettu pääasiassa lahjoituksena saaduilla kalusteilla.

Backaksen kartanon ravintoloitsija Lauri Kaivoluoto iloitsee lämpimästä keväästä.

– Kahvilan aloitus on ollut suksee. Meillä on terassin lisäksi sata vilttiä, joille voi mennä piknikille, jota säät ovat nyt suosineet, Kaivoluoto kertoo.

Kahvilassa on sisällä 70 asiakaspaikkaa. Tarjolla on suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä salaattilounas, jonka voi koota piknik-koriin ja nauttia halutessaan nurmikolla viltin päällä. Kesällä torstai-iltaisin esiintyy livebändi.

Kahvila Olohuone Backaksen kartanolla (Ylästöntie 28) avoinna ke–su klo 11–20 ja pe–la klo 11–22. Lomakaudella mahdollisesti myös ma ja ti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Odotettu kahvila avasi etuajassa – "Berliininmunkkeja ja lihapiirakoita pitää aina olla"3.6.2018 07.40
Tiesitkö? Tätä tuttua rakennusta uhkasi aikoinaan purkaminen - nykyään tilassa toimii vantaalaisille tuttu kahvila12.5.2018 09.05
Lentoasemalle avataan ensi vuonna kolme uutta ravintolaa – muumikahvila houkuttelee lapsiperheitä ja japanilaisia26.4.2018 10.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu