Puheenaihe

Varoitus Lintsille menijöille! Liikennesotkua luvassa kaivuutöistä koko kesäksi

Sipoonkatu tyhjeni tiistaina autoista siirtokehotuksen vuoksi. Alppilassa tehdään kaivuutöitä koko kesä.

Aapo Siippainen

Alppilan länsipuolella alkoi tällä viikolla laajat sähkö- ja valaistusverkoston uudistustyöt. Kaivuutöistä johtuvat autojen siirtokehotukset vaikeuttavat paitsi paikallisten asukkaiden myös esimerkiksi Linnanmäen asiakkaiden pysäköintiä.

Kaivuutöitä tehdään Aleksis Kiven kadulla, Kotkankadulla, Porvoonkadulla, Sipoonkadulla, Karjalankadulla, Inkoonkadulla ja Saimaankadulla.

Suurin osa siirtokehotuksista on voimassa 27. heinäkuuta asti päivittäin kello 7–16. Töiden arvioidaan valmistuvan kuitenkin vasta syyskuussa.

– Pääsääntöisesti töitä ei tehdä viikonloppuisin. Siirtokehotuksia siirretään sen mukaan, kun työ etenee, kertoo maanrakennusasiantuntija Sini Lindström Suomen Energia-Urakointi Oy:sta.

Aleksis Kiven Kadulla on toisen urakoitsijan työmaa, jossa katu-alue on varattu ympäri vuorokauden 31.8. saakka. Tarkat katuosuudet ja päivämäärät voi tarkastaa Helsingin karttapalvelusta.

Kaupunki voi siirtää ajoneuvon, jos se haittaa kadulla tehtävää työtä. Kaupunki perii lähisiirrosta 85 euron korvauksen. Nelivetoisen auton siirto maksaa 118 euroa.

Siirretyn auton sijainnin saa selville tekstiviestillä. Numeroon 040 8481 857 lähetetään viesti "AS rekisteritunnus". Paluuviesti kertoo siirretyn auton osoitteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu