Puheenaihe

Helsinkiin rakennettava "Kulkuri-Alepa" ratkaisee monen ostarin ongelman – "Huoli tuli asukkailta"

HOK-Elanto arvioi, että ensimmäinen Alepa Kulkuri -myymälä saattaa aueta jo ensi vuoden alussa. Todennäköisenä sijoituspaikkana pidetään Kulosaarta.

Lari Lappalainen

HOK-Elanto haluaisi avata ensimmäisen Alepa Kulkuri -myymälän ensi vuoden alussa. Kulkuri on Suomen ensimmäinen useita siirtoja kestävä, moduuleista koostuva myymälä, jonka kokonaispinta-ala on lähes 600 neliötä. 

Kulkuri-konsepti on tarkoitettu tilanteisiin, jossa palvelut loppuvat tilapäisesti, kun vanhaa ostoskeskusta remontoidaan tai puretaan uuden tieltä.

Todennäköinen paikka ensimmäiselle Alepa Kulkurille on Kulosaari. HOK-Elannon tiedotteen mukaan kulosaarelaiset ovat huolissaan palveluiden loppumisesta. Kulosaarelaisia lähes kuusikymmentä vuotta palvellut ostoskeskus on tullut elinkaarensa päähän ja se on suunniteltu purettavaksi. 

– Toisaalta nyt rakennetaan paljon uusia isoja asuinalueita, joiden palvelut eivät ole vielä valmiina kun ensimmäiset asukkaat muuttavat alueelle. Näihin tilanteisiin tämä Kulkuri-konsepti on erinomainen ratkaisu, toteaa kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen HOK-Elannon tiedotteessa.

Kulosaaren ostoskeskuksen tontille rakennetaan liiketiloilla varustettuja asuintaloja. Liiketiloihin sijoittuu uusi Alepa, jonka avauduttua Alepa Kulkuri jatkaa matkaansa seuraavaan kohteeseen.

– Myymälä kootaan kymmenestä 4 x 14 metrin moduulista, ja se saadaan avattua muutamassa viikossa siitä kun pystytys aloitetaan. Myymäläkalusteet on asennettu paikoilleen jo tehtaalla, joten kun moduulit on kiinnitetty, pääsemme aloittamaan tuotteiden hyllytyksen, Alepa-ketjun johtaja Merja Mustonen sanoo tiedotteessa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lenkkimakkara on syrjätetty – IS: Lentokentän Alepassa uusi hittituote11.1.2017 21.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu