Urheilu

NHL:ssä muhii jättimäinen pelaajakauppa – "Hän on ylivoimaisesti arvokkain"

Arvostettu jääkiekkolehti The Hockey News listasi tuoreessa jutussaan ne pelaajat, jotka ovat todennäköisintä kauppatavaraa kesäkuun lopulla järjestettävän NHL:n varaustilaisuuden yhteydessä.

Listan ykköseksi nousee Ottawa Senatorsin kapteeni ja ykköstähti Erik Karlsson. Ruotsalaistähti oli huhujen mukaan todella lähellä päätyä Stanley Cupin finaaleita parhaillaan pelaavan Vegas Golden Knightsin riveihin jo siirtotakarajalla, mutta kauppa ei sittenkään toteutunut.

THN:n mukaan Ottawalla on paras mahdollinen sauma myydä tähtipelaaja draftin yhteydessä.

– Karlsson on ykköskauppakohde monestakin syytä. Ensinnäkin hän on ylivoimaisesti arvokkain kauppatavara, mikä tarkoittaa sitä, että hänestä ovat kaikki kiinnostuneita ja hänestä voidaan käydä todellista tarjoussotaa, mikä tarjoaa GM Pierre Dorionille monta eri vaihtoehtoa ja ehkä hän löytää niiden joukosta mielensä, THN kirjoittaa.

Seuraavana listalla ovat kaikki Carolina Hurricanesin pelaajat. Seura on ilmoittanut voivansa myydä kenet vain ja se tarkoittaa sitä, että myös suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen voivat olla kaupan. Aho lienee Hurricanesille kuitenkin niin tärkeä osa tulevaisuutta, ettei hänen kauppaamisensa tunnu järkevältä.

Listalta löytyvät myös Buffalon Ryan O´Reilly, Washingtonin maalivahti Philipp Grubauer sekä Arizonan nuori tähtihyökkääjä Max Domi.

Ville Hirvonen (@hirvonenville).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat