Puheenaihe

Maksaisitko 395 euroa reiällisestä festarimökistä ilman lämmitystä? IL: Rockfestin VIP-majoitus aiheutti pettymyksen

Viime vuonna Rockfest järjestettiin Vantaalla.

Don Lehtinen

Hyvinkään Rockfestin VIP-majoitus on aiheuttanut kummastusta ja pettymyksiä, kun 395 euron majoitus koostuu todellisuudessa pikkumökistä, jossa ei ole lämmitystä, jonka nukkumapaikat ovat ilmapatjoja ja johon sähkö tulee jatkojohtoa pitkin. Asiasta kertoo Iltalehti.

Lisäksi jokaisen mökissä majoittuvan on maksettava 15 euron majoitusmaksu yötä kohti. Kun mökki on täynnä, majoituksen hinnaksi tulee 158,75 euroa henkilöä kohti.

Mökin hintaan ei kuulu vuodevaatteita. Lisäksi ainakin yhdessä mökin seinässä on nyrkin mentävä aukko, josta näkyy toisen mökin seinä.

Festivaalin tiedottaja Tomi Lindblom puolustautuu hintakritiikiltä.

– Hinta on 400 euroa per kabiini neljälle päivälle. Jos laskee neljä päivää, neljä henkeä, niin eihän se ole silloin kuin 25 euroa per henkilö per yö, Lindblom kommentoi Iltalehdelle.

Lindblomin mukaan festivaaliolosuhteissa on luksusta päästä nukkumaan mökissä, jossa on sähköjohto. Se on lisäksi turvallinen paikka säilyttää tavaroita. Lisäksi jos mökissä ei olisi reikää, ilma ei vaihtuisi lainkaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Rockfest 2017 kuvina: Liekkejä Vantaan yössä – Rammstein pelasti Rockfestin perjantain10.6.2017 07.34
Festarikansa janoaa luksustelttoihin – bungalowin saa omalla terassilla tai de luxe -teltan led-valoilla, ja menekki on hurja6.6.2018 21.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu