Puheenaihe

"Kaikkien suomalaisten pitäisi kannattaa Argentiinaa MM-kisoissa" – Teflon Brothers kertoo miksi

Teflon Brtohersin Voli ja Heikki Kuula haluavat Suomen kannattavan Argentiinaa kesän MM-kisoissa.

Toni Tervo

Teflon Brothers julkaisi vuonna 2014 kesän jalkapallon MM-kisojen aikana Maradona (kesä 86) -kappaleen, josta tuli eräs sen vuoden ehdottomia hittejä.

Jo tuolloin teflonit kuitenkin huomasivat, että kappaleen Youtube-videolla alkoi tulla paljon espanjankielisiä kommentteja.

– Siellä kommentoitiin, että hienoa kuinka Maradonasta on tehty biisi ja Maradona sitä ja Maradona tätä. Se on melkoinen henkilökultti, Heikki Kuula muistelee.

Jo tuolloin syntyi ajatus, että entä jos yritettäisiin tosissaan tavoitella Latinalaisen Amerikan yleisöjä. Niinpä nyt neljä vuotta myöhemmin, jälleen MM-kisojen aattona, uudelleen ristitty Los Hermanos Teflon julkaisi Maradonan kokonaan espanjaksi.

– Nyt oli aika iskeä taas tuulta purjeisiin ja saattaa lapsi maailmaan. Neljä vuotta opiskeltiin espanjaa ja nyt se menee jo aika sujuvasti. Oli ihan mielenkiintoinen kokemus tehdä studiossa musaa kun espanjankielinen kaveri kuiskaa, tai no okei, huutaa vieressä, että ei noin, Voli toteaa.

– Nyt ainakin osaa tilata lomakohteessa olutta, Heikki Kuula jatkaa.

Kolmikon toiveena on, että Maradona lähtisi elämään omaa elämäänsä maailmalla.

– Olisihan se ihan siistiä, jos tämä menisi viraaliksi. Sitä edesauttamaan esimerkiksi Spotifyn maarajoitukset on tämän biisin osalta poistettu. Ehkä jos Argentiina voittaa kisat, meidät kutsutaan sinne juhliin, Heikki Kuula heittää.

– Esiintymään juuri ristitylle Los Hermanos Teflon -aukiolle, Voli kuittaa.

Teflon Brothers myös kannustaa kaikkia suomalaisia kannattamaan torstaina alkavissa kisoissa Argentiinaa.

– Meillähän on aika samanlaiset värit lipussa, Heikki Kuula toteaa.

– Niin on tosin Uruguayllakin. Sanon tämän siksi, että vaikka kannatan virallisesti Argentiinaa, olen oikeasti lyönyt vetoa Uruguayn puolesta, Voli nauraa.

Jatkossa Teflon Brothers ei myöskään poissulje uusia aluevaltauksia Etelä-Amerikan lisäksi.

– Kun opit espanjaa, sehän on avain kaikkiin muihin kieliin. Kiina, korea…mitä näitä nyt on, Voli heittää.

– Biisejä tehdään, mutta katsotaan mikä kieli. Avaruus olisi kanssa aika kova. Jos Tesla vaihtaa nimensä Tefloniksi, niin se riittää meille hyvin keikkaliksaksi, Heikki Kuula toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu