Urheilu

Muistatko milloin Saksa hävisi viimeksi MM-avauksen? – "Meillä on nyt paineita"

FIFA

Jalkapallon maailmanmestaruutta puolustava Saksa aloitti Venäjän MM-kisat tappiolla sunnuntaina. Meksiko yllätti Saksan 1–0. Hirving Lozano teki ottelun ainoan maalin 10 minuuttia ennen taukoa. 

– Tämä ei ollut helppoa. Valitettavasti pelasimme paljon samalla tavalla kuin harjoitusottelussa Saudi-Arabiaa vastaan. Luovuimme pallosta liian helposti. Meksiko ansaitsi voittonsa, koska teimme tämän liian helpoksi heille ja he iskivät säälittä vastahyökkäyksistä, Saksan toppari Mats Hummels myönsi maan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Saksa oli viimeksi hävinnyt MM-avauksensa 1982 Algerialle.

– Olemme tietenkin pettyneitä tappioon. Avausottelun häviäminen ei ole tuttua puuhaa meille. Meidän täytyy yrittää ampua enemmän, niin emme ajaudu niin paljon ongelmiin. Meidän pitää taas alkaa pelaamaan vahvuuksillamme, Saksan valmentaja Joachin Löw vaati.

Saksa on jo kuudes puolustava maailmanmestari, joka on hävinnyt MM-avauksensa.

– Tämä on turhauttavaa eikä tarpeeksi hyvä MM-avaukseksi. Nyt tiedämme kuinka vaikeaa on olla puolustava mestari, Saksan maajoukkueen johtoryhmään kuuluva entinen tähtihyökkääjä Oliver Bierhoff sanoi.

Saksa kohtaa seuraavaksi Ruotsin ja ottaa F-lohkon viimeisessä ottelussaan mittaa Etelä-Koreasta.

– Meillä on nyt paineita. Me tarvitsemme kuusi pistettä kahdesta jäljellä olevasta ottelustamme, Saksan keskikentän tähti Toni Kroos totesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat