Urheilu

Kimi Räikkösen F1-jatkosta hurja huhu – "Harkitsee vakavasti"

Kimi Räikkönen.

Jari Kupiainen / arkisto

F1-kuski Kimi Räikkösen tulevaisuus on vielä tässä vaiheessa täysin hämärän peitossa. Räikkösen Ferrari-sopimus päättyy tähän kauteen. Ferrarin tiedetään pohtivan Räikkösen korvaajaksi Charles Leclercia, mikä monien mielestä tarkoittaa sitä, että Räikkösen ura formula ykkösissä on ohi. Mutta asiasta on toista mieltä uutistoimisto PA, jonka mukaan Räikkösen ura autourheilun kuninkuusluokassa saattaa sittenkin jatkua. Ei tosin Ferrarilla, vaan McLarenilla.

Uutistoimiston tietojen mukaan McLaren "harkitsee vakavasti" Räikkösen palkkaamista, jos Fernando Alonso päättää kauden jälkeen lähteä formula ykkösistä. F2-sarjassa kovaa jälkeä takova Lando Norris voi korvata jo ensi kaudella heikosti suoriutuneen Stoffel Vandoornen ja Räikkönen olisi täydellinen kokenut mentori vasta 18-vuotiaalle Norrisille.

Kimi Räikkönen on ajanut Ferrarilla kaudesta 2014 alkaen. Hänen sopimuksensa on ollut monta kertaa katkolla, mutta aina vain Ferrari on sitä vastoin ennakko-odotuksia jatkanut.

Räikkönen ajoi McLarenilla vuosina 2002–2006. Räikkönen siirtyi tallista Ferrarille kaudeksi 2007 ja voitti heti maailmanmestaruuden.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu