Puheenaihe

Kuusijärvi on rantapelastuksen SM-kisan näyttämö – mukana vantaalainen Aleksandr Efimov

Kuusijärvellä pidetään rantapelastuksen SM-kisat lauantaina.

Arkisto/Armi Suojanen

Kuusijärvellä järjestetään lauantaina rantapelastuksen SM-kilpailut. Kilpailu järjestetään osana Vantaalla pidettävää urheilun monilajitapahtuma SM-viikkoa.

Suomenmestaruuksista kisataan kaikkiaan neljässä lajissa, jotka ovat joukkuelajit Rescue Tube Rescue ja Board Rescue sekä yksilölajit Beach Flags ja Board Race. Kuusijärvellä on käynnissä myös rantavesipallon ja kanoottipoolon SM-kisat.

Vantaalainen Aleksandr Efimov kilpailee kahdessa lajissa.

– Kilpailen hengenpelastuksen lisäksi myös rantavesipallossa, joten viikonloppu on rankka. Odotan yleisöltä kannustusta ja itseltäni paukkuja koko viikonlopulle. Metsästän jokaisessa lajissa uusia henkilökohtaisia ennätyksiä ja kirkkaimpia mitaleja, Efimov kertoo kilpailun tiedotteessa.

Torstaina Kuusijärvellä järjestetään koko perheen ilmainen Viisaasti vesillä -tapahtuma. Tapahtumassa on mahdollisuus muun muassa kokeilla eri pelastusvälineitä. Tapahtuma alkaa kello 12 ja kestää kello 15 saakka.

Rantapelastuksen SM-kilpailut alkavat Kuusijärvellä lauantaina 7. heinäkuuta kello 10. Rantapelastuksen SM-kilpailujen lisäksi allaslajeissa kisataan Helsingissä Pirkkolan uimahallissa perjantaina 6. heinäkuuta kello 11 alkaen. Lisätietoja www.suh.fi/smviikko.

Juttua muokattu 4.7. klo 14.45: Aleksandr Efimovin nimen kirjoitusasu korjattu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

SM-viikko valtaa Vantaan heinäkuussa – tuhannet urheilijat mittelevät mestaruuksista 17 lajissa23.5.2018 09.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu