Urheilu

HJK:n Lehkosuo varovaisena tärkeään otteluun: "Emme saa olla takki lainkaan auki"

Kuvassa HJK:n Mensah.

Tero Vähämäki

HJK voitti vieraskentällä Färsaarilla paikallisen Vikingurin lukemin 2–1 viime viikolla Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa. Päävalmentaja Mika Lehkosuo ei kuitenkaan aio lähteä tämänpäiväiseen toiseen otteluun takki auki.

– Mutta emme saa olla takki lainkaan auki. Näitä yllätyksiä on nähty vuosien varrella emmekä me halua sellaisessa yllätyksessä olla mukana. Me olemme valmistautuneet hyvin, tuli sieltä vastaan mitä vain, HJK-luotsi kertoi Palloliiton tiedotteen mukaan.

– Ensimmäinen ottelu meni tuloksellisesti kohtuullisen hyvin. Meillä olisi ollut mahdollisuudet vähän isompaankin voittoon, mutta tietysti ensimmäinen ottelu antoi meille hyvät lähtökohdat. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla olimme siellä hyvin, toisella kotijoukkue oppi vähän meidän tyyliämme ja saivat pallonriistoja ja sitä kautta vastahyökkäyksiä.

Lehkosuo oli kuitenkin luottavainen omiensa osaamiseen.

– Olimme jo ensimmäisessä pelissä parempi joukkue. Vaikea sanoa, millä taktiikalla he lähtevät peliin, mutta jos pelaamme omalla, hyvällä tasolla, menemme jatkoon.

HJK:n terveystilanne on myös hyvä.

– Meillä on hyvä jengi kasassa. Laitapakeista oli vähän pulaa, mutta saimme Daniel O'Shaughnessyn mukaan jo TPS-peliin. Rafinha puolestaan huilasi sen pelin, joten hän pääsee tiistain matsiin tuoreena.

Meillä on myös vaihtopenkillä hyviä pelaajia, siitäkään menestys ei jää kiinni. Lehkosuo naulasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat