Urheilu

IL: TPS-tähti Lauri Korpikoski sairastui krooniseen suolistosairauteen

Kuvituskuva.

Sirpa Repo

Ex-NHL-kiekkoilija ja nykyään TPS:ssä pelaava Lauri Korpikoski on sairastunut krooniseen suolistosairauteen, joka tunnetaan myös nimellä IBD. Korpikoski kertoi sairaudestaan Iltalehdelle.

– Oireet alkoivat oikeastaan huhtikuussa Sveitsissä ja diagnoosin asiasta sain toukokuussa. Totta kai se oli alkuun vähän pysäyttävä uutinen ja kolaus. Olen aina ollut terve urheilija, nyt joutuu oikeasti sairastamaan jonkin verran. Kyseessä on krooninen tauti, se tulee sitten olemaan mukana loppuelämän jossain määrin, Korpikoski sanoi Iltalehdelle.

Kokenut hyökkääjä on joutunut muuttamaan kesäharjoitteluaan. Hän sanoo pistäneensä myös ruokavalionsa uusiksi ja menettäneensä painoa koko prosessin seurauksena yhdeksän kiloa.

Korpikosken pelikunnosta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta hän aikoo olla TPS:n vahvuudessa mukana, kun jääharjoitukset alkavat elokuussa.

Korpikoski on toinen tunnettu suomalaiskiekkoilija, joka tuo IBD-sairautensa julki. Teemu Ramstedt on aiemmin tuonut vahvasti esille sairauttaan ja lisännyt ihmisten tietoisuutta IBD:stä.

Lähde: Iltalehti

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu