Puheenaihe

Amfetamiinia käyttänyt rattijuoppo yritti paeta poliiseja skootterilla Porvoossa

Johanna Erjonsalo / Arkisto

Poliisi havaitsi kevyenliikenteenväylää ajaneen skootterin Porvoon Kevätkummun ostoskeskuksen läheisyydessä perjantaina kello 17.30. Poliisipartio ajoi skootterin taakse ja antoi sille pysäytysmerkin, jolloin skootteri lähti kaahaamaan karkuun.

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan takaa-ajo jatkui muutamia minuutteja läpi Kevätkummun kunnes kuljettaja jatko Koskelotieltä metsään ja kaatui. Tämän jälkeen kuljettaja yritti vielä juosten karkuun. Lopulta poliisit ottivat heinikossa piileskelleen, vuonna 1977 syntyneen miehen kiinni.

Seulonta-alkometrikoe antoi rattijuopumuksen ylittävän lukeman, mutta miehen sekavan käytöksen vuoksi hänelle päätettiin tehdä myös huumepikatesti. Se näytti positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Tämän ölisäksi kävi ilmi, että miehestä oli voimassaoleva etsintäkuulutus ja hän oli kiinnittänyt kuljettamaansa mopoon väärät rekisterikilvet.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ajoneuvorikkomuksesta ja liikennerikkomuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu