Puheenaihe

Flow-festivaali kunnioitti toimittaja Perttu Häkkisen muistoa hiljaisella hetkellä – Kallion kirjasto soitti sulkemismusiikkina Imatran Voimaa

Myös Flow-festivaali kunniotti sunnuntaina toimittaja Perttu Häkkisen muistoa hiljaisella hetkellä. Häkkistä muistettiin niin ikään Kallion kirjastossa, joka soitti sulkemismusiikkinaan sunnuntaina Imatran Voimaa.

Vuonna 1979 syntynyt Häkkinen kuoli sunnuntain vastaisena yönä tapaturmaisesti. Häkkisen kuolemasta kertoi ensimmäisenä Yle.

Häkkinen työskenteli muun muassa Yle Puheella ja YleX-kanavalla sekä kirjoitti kolumneja muun muassa Väli-Suomen Median Sunnuntaisuomalainen-liitteeseen. Häkkisen viimeisin kolumni julkaistiin lehdissä sunnuntaina. Sen voi lukea täältä. Sunnuntaisuomalaista julkaisevat sanomalehti Etelä-Suomen Sanomat, Karjalainen, Keskisuomalainen ja Savon Sanomat.

Häkkinen ehti työskennellä uransa aikana myös muun muassa musiikkilehti Rumbassa, Helsingin Sanomissa ja Long Playssa sekä juontajana Radio Helsingissä ja Bassoradiossa.

 

Häkkinen oli tunnettu myös muusikkona: hän perusti vuonna 1998 elektronisen musiikin yhtye Imatran Voiman Jaakko Kestilän kanssa. Yhtye esiintyi viimeisen kerran perjantaina Flow-festivaaleilla Helsingissä.

Marginaali-ilmiöistä kiinnostunut Häkkinen ehti kirjoittaa uransa aikana kaksi kirjaa, dokumenttiromaanin nimeltä Hukkuminen ja oli toisena kirjoittajana Valonkantajat: Välähdyksiä suomalaisesta salatieteestä -teoksessa.

Tieto Häkkisen kuolemasta otettiin järkyttyneenä vastaan. Näin Häkkistä muisteltiin sosiaalisessa mediassa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu