Puheenaihe

Kymmenestä Lidlistä voi pian ostaa myös irtokarkkeja – täällä pääset valitsemaan namuja ensimmäisenä

Lidl tuo irtokarkit myymälöihinsä. Kuvituskuva.

Arkistokuva

Lidl on tuomassa valikoimiinsa irtokarkkeja. Irtonamut tulevat myyntiin aluksi kymmenessä eri myymälässä.

Ensimmäisen irtonamuja voi ostaa Espoon Mikkelän Lidlissä jo tämän viikon loppupuolella. Muihin myymälöihin irtokarkit saapuvat vaiheittain.

Elokuun lopulla irtokarkit saapuvat Espoon Niittykummussa ja Isossa Omenassa sekä Heinolassa ja Naantalissa sijaitseviin myymälöihin. Syyskuun alussa irtokarkit on tarkoitus tuoda Helsingin Pitäjämäkeen ja Graniittitaloon, Espoon Selloon, Kirkkonummelle ja Loimaalle.

Lidlin irtokarkit toimittaa Cloetta Suomi. Lidlien valikoimaan tulee noin sata eri makeista, kuten Sirkus Aakkoset, Center Original, Polly Original ja Mato.

Cloettan liiketoimintajohtaja Titta Tuokko kertoo etenkin viinikumien, eli hedelmämakeisten olevan suomalaisten suosiossa vuodesta toiseen.

– Toiseksi parhaiten suomalaisille maistuvat suklaat ja sen jälkeen toffeet, lakritsit ja salmiakit. Kovimmassa nousussa on ollut suklaa ja myös kirpeiden hedelmämakeisten kulutus on kasvanut.

Lidl Suomen osto-osaston johtaja Thomas Heinrichs kertoo, että irtokarkkien viimeiset viisi vuotta nousussa ollut suosio sai yhtiön tarttumaan uuteen konseptiin.

– Testaamme myymälöissämme jatkuvasti uusia konsepteja ja tuotteita, jotta voimme parhaiten vastata asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Irtokarkit kuuluvat yhä useammin suomalaisten herkkuhetkiin, Heinrichs kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

K-U: Tällainen on peruspalkan päälle maksettava "Lidl-lisä" – saksalaisketju palkkaa 200 uutta tekijää Suomessa2.8.2018 09.22
Alle 15-vuotiaiden "pärinät" saatava loppumaan – Lapsiasiavaltuutettu: vastuu on nyt S-ryhmällä, Lidlillä ja Keskolla31.7.2018 08.30
Lidl lähtee mukaan ympäristökampanjaan – nämä tuotteet poistuvat myynnistä4.7.2018 11.23

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu