Paikallisurheilu

Huikeaa draamaa Vantaan derbyssä – VJS voittoon viime hetken maalilla

Sinne se liruu. Kristian Lehtonen ratkaisee ottelun lisäajan viidennellä minuutilla.

Tero Vähämäki

VJS on voittanut jalkapallon Kolmosen kauden toisen Vantaan derbyn.

Myyrmäkeläiset veivät ottelun nimiinsä viihdyttävän ottelun päätteeksi maalein 3–2 ja ottivat tukevan kiinnityksen sarjan voitosta.

TiPS sai otteluun salama-alun, kun Emmanuel Mukuka laukoi upean vaparin verkkoon hieman rangaistusalueen ulkopuolelta.

Maalin jälkeen VJS otti vankan otteen pelistä. Mikko Maaranen tasoitti ottelun tykillään 27. minuutilla. Tauolle lähdettiin sopuisasti 1–1-lukemissa.

Toisella puoliajalla VJS:n Patrik Pykälä vei vieraat ensin johtoon, mutta sitkeästi taistelleen TiPS:n Islami Liridon huudatti kotiyleisöä viimeistelemällä tasoituksen seitsemän minuuttia ennen varsinaisen peliajan umpeutumista.

TiPS metsästi lopussa raivoisasti voittomaalia, joka avasi VJS:lle muutaman vaarallisen vastahyökkäyksen. Näistä viimeinen päättyi sarjakärjen osumaan, kun Kristian Lehtonen karkasi tikkurilalaispuolustukselta ja lirutti pallon tyhjään maaliin.

Voitto repi VJS:n piste-eron jo yhdeksään pisteeseen. Se voi ratkaista sarjanousun ensi viikonloppuna huippuottelussa Futuraa vastaan.

VJS:n Marko Kolsi oli yhtä aurinkoa taiston laannuttua.

– Ottelun alku oli meille vaikea, mutta pääsimme peliin hyvin mukaan ja kaivoimme hienosti voitoin, sanoi jääpussia jalassaan pidellyt Kolsi.

Joukkueen veteraani kertoi saaneensa ottelussa puujalan, mutta uskoo kuntoutuvansa viikon päästä pelattavaan otteluun.

– Toivotaan, että saadaan luotua hyvä tapahtuma ja paljon yleisöä paikalle. Nousu ei ole vielä varma, mutta rupeaa olemaan todella lähellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu