Puheenaihe

Lumon lukio sai ystävyyskoulun Kiinasta

Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Elina Lehto-Häggroth allekirjoitti opetustoimien välisen yhteistyösopimuksen Jinanissa lokakuun puolivälissä. Lumon lukion rehtori Marianna Sydänmaalakka (toinen vasemmalta) allekirjoitti puolestaan sopimuksen uuden ystävyyskoulun kanssa. Lehto-Häggroth, Sydänmaalakka, Vaskivuoren lukion rehtori Elina Arokannas (kolmas vasemmalta) sekä Vaskivuoren edellinen rehtori Eira Kasper osallistuivat Kiinan-matkalla myös kansainväliseen seminaariin.  

Korsolainen Lumon lukio ja Vantaan kiinalaisen ystävyyskaupungin Jinanin lukiokoulu nro 7 ovat solmineet ystävyyskoulusopimuksen.

Lumo on nyt viides vantaalaiskoulu, jolla on ystävyyskoulu Jinanissa. Ensimmäisen sopimuksen teki Vaskivuoren lukio 15 vuotta sitten.

Apulaiskaupunginjohtaja Elina Lehto-Häggrothin sekä Lumon ja myyrmäkeläisen Vaskivuoren lukiorehtorien matkalla solmittiin lisäksi Vantaan sivistystoimen ja Jinanin opetustoimen välinen uudistettu yhteistyösopimus.

Matkaan liittyi myös kouluvierailuja ja osallistuminen kansainväliseen opetusalan konferenssiin. Konferenssin pääpuhujia oli Lehto-Häggroth ja Vaskivuoren lukion edellinen rehtori Eira Kasper, joka on Jinanin kaupungin kunniakansalainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu