Puheenaihe

Kuljettaja kertoi säätäneensä peilejä – mies kuoli kolarissa saamiinsa vammoihin

Arkisto / Jussi Vehkasalo

Raaseporin Tenholantiellä 4. lokakuuta hieman ennen kello 14:ää tapahtuneessa peräänajossa loukkaantunut mies on menehtynyt kolarissa saamiinsa vammoihin.

Kolari sattui, kun henkilöauto oli ryhmittynyt ajokaistalle keskiviivan viereen kääntyäkseen vasemmalle sivutielle.

Samaan aikaan oli etelän suunnasta tullut kuorma-auto, jonka kuljettaja kertoi säätäneensä ajoneuvon peilejä ja käännettyään katseensa jälleen tiehen ohi havainnut kääntymistä odottavan henkilöauton.

Kuorma-auton kuljettaja oli yrittänyt väistää oikealle, mutta väistöyrityksestä huolimatta kuorma-auto oli törmännyt henkilöauton oikeaan takakulmaan, jonka seurauksena henkilöauto sinkoutui tien pientareelle.

Henkilöauton naiskuljettaja ja hänen etupenkillä istunut miehensä, jotka molemmat ovat syntyneet 1930-luvulla, ja takapenkillä istunut lapsi loukkaantuivat. Pelastuslaitos joutui pilkkomaan autoa loukkaantuneiden saamiseksi ulos ja heidät kiidätettiin sairaalahoitoon.

Etupenkillä istunut mies menehtyi kolarissa saamiinsa vammoihin viime yönä.

Kaikki henkilöautossa olleet olivat Tammisaarelaisia.

Juttua korjattu 30.10.2018 kello 18.55.: Kuorma-auto törmäsi oikeaan takakulmaan ja takapenkillä oli yksi lapsi, ei kahta henkilöä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Syyttäjä: Raaseporin tasoristeysturman nuori varusmieskuski ei nähnyt raiteille 13 sekuntiin – välttyy kokonaan syytteiltä26.9.2018 09.29
Parikymppinen varusmies joutui yksin epäillyksi Raaseporin traagisesta kuolonturmasta – "Loukkaantuneet saivat niin paljon kipeää, ettei turvavyörikettä epäillä"19.6.2018 13.25

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu