Minne mennä

Kiilan kiertotalouskeskusta esitellään yleisölle – Mielipiteitä pyydetään

Lemminkäinen Infra haluaa tasata maapohjaa kiertotaloustoimintojen ja betoni- sekä asfalttiasemien tarpeisiin Kiilassa. Kuvituskuva.

Arkisto/Sauvo Jylhä

Lemminkäinen Infra Oy:n Kiilan kiertotalouskeskusta koskevaa hanketta esitellään Uudenmaan Ely-keskuksen järjestämässä yleisötilaisuudessa Seutulan VPK-talossa (Katriinantie 71) tiistaina 4. joulukuuta kello 18–20. Hanke on nyt ympäristövaikutusten arvioinnin (YVA) selostusvaiheessa.

Lemminkäinen Infra haluaa tasata maapohjaa kiertotaloustoimintojen ja betoni- sekä asfalttiasemien tarpeisiin Kiilassa. Alueen tasaus edellyttää kallio- ja moreenikiviainesten louhintaa sekä kaivamista. Alueen pinta-ala on noin kymmenen hehtaaria.

Arviointiselostus on Lemminkäinen Infran laatima suunnitelma tarvittavista selvityksistä ja arviointimenettelyn järjestämisestä. Yleisötilaisuudessa hanke esitellään ja siitä voi keskustella. Samalla pyydetään ihmisten mielipiteitä ja näkemyksiä. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat esittää arviointiselostuksesta kirjallisen mielipiteensä 24. tammikuuta mennessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lemminkäinen suunnittelee Kiilaan murskaamoa – yleisötilaisuus maanantaina22.10.2017 08.10
Vesi vaahtoaa teollisuusalueen ojissa – Kiilan uudessa näytteessä "ei huolestuttavia löydöksiä"22.12.2017 06.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu