Urheilu

Lauri Markkanen nousee tänään avausviisikkoon – Bulls sai "tulisemman" valmentajan

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls erotti päävalmentaja Fred Hoibergin maanantaina. Bullsin käskyttäjäksi nostettiin Jim Boylen. Yksi suomalaismuutos nähdään heti.

– Markkanen on avausviisikossa tiistaina, Boylen totesi Chicagon verkkosivuilla.

Bulls kohtaa tiistaina Indiana Pacersin vieraissa. Kyynrpäävammastaan toipunut Markkanen teki kauden ensiesiintymisensä viime lauantaina. Hän aloitti tuolloin penkiltä.

Boylen, 53, nousee päävalmentajaksi Chicagon apuvalmentajan paikalta. Hänellä on pitkä ura takanaan NBA-apuvalmentajan hommissa. Päävalmentajana hän on toiminut Hanno Möttölän entisessä opinahjossa, Utahin yliopistossa.

– Olen varmaan vähän tulisempi valmentaja ottelun tuoksinnassa kuin Hoiberg. Se saattaa olla yksi ero, jonka näette, Boylen sanoi.

– Saatatte myös nähdä hieman erilaista pelityyliä hyökkäyspäässä. On vaikea muuttaa kaikkea heti. Ei sen puoleen, että valtavasti pitäisi muuttaa, mutta siihen pitää laittaa oma kädenjälki, Boylen jatkoi.

Chicago on voittanut kauden 24 ottelustaan vain viisi. Se ei kuitenkaan ollut syy Hoibergin potkuihin.

– Tämä päätös ei perustunut voittotilastoomme. Meidän täytyy löytää ryhmäämme henki, joka on ollut kadoksissa ja ollut kadoksissa pitkän aikaa, Bulls–pomo John Paxson painotti.

Markkasen paluun jälkeen Chicagon sairastuvalle jäivät vielä pelintekijä Kris Dunn, laitahyökkääjä Bobby Portis ja takamies Denzel Valentine. Dunn ja Portis ovat palaamassa lähiaikoina. Valentinen kausi on paketissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu