Minne mennä

Eläinaiheita ja ballerinoja – Tikkurissa pääsee nyt taiteen ääreen

Taiteilija Paula Oksmanin maalausten aiheisiin kuuluvat muun muassa ballerinat. Taiteilijan töitä on nähtävillä 29. joulukuuta asti kauppakeskus Tikkurissa.

Kauppakeskus Tikkurin joulunaikaan tuo lisätunnelmaa taidemaalari Paula Oksmanin näyttely.

Perjantaina 14. joulukuuta puoliltapäivin avautuvassa näyttelyssä on esillä voittopuolisesti öljyvärimaalauksia muun muassa lapsi- ja eläinaiheista ja joukossa on myös naistutkielmia ja ballerinoja.

Pian 30 vuotta ammattitaiteilijana toiminut Oksman on aloittanut uransa äärimmäisen naturalistisella otteella, josta hän sittemmin on juuriaan unohtamatta siirtynyt modernimman ja abstraktimman ilmaisun suuntaan. Hän asuu ja työskentelee puolet vuodesta Ypäjällä, puolet Unkarissa.

Oksmanin teoksia on yksityiskokoelmien lisäksi useiden yritysten, kuntien, museoiden sekä valtion kokoelmissa Suomessa ja ulkomailla. Hänen tekemiään ovat myös Ylellä vuosituhannen vaihteen tienoilla pyörineen historiallisen Hovimäki-televisiosarjan kuvauksiin tilatut maalaukset.

Taidenäyttely on esillä katutasossa K-Marketia vastapäätä sijaitsevassa tyhjässä liiketilassa 29. joulukuuta asti kello 12–18 (22.–26. päivinä suljettu.) Lauantaina 15. joulukuuta näyttelytilassa on mahdollista seurata myös Puistolan Urheilijoiden akrobatiaryhmän kello 14 alkavaa esitystä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Menestyvätkö kaikki pk-seudun kauppakeskukset lähivuosina? Kohtalonkysymys jakaa Vantaan kauppakeskuspomojen kantoja25.11.2018 07.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu