Puheenaihe

Linnanmäki täyttää monen toiveen: Kausikortti palaa takaisin – "Tarjoushinta 199 euroa"

Kuvituskuva.

Sami Iivonen

Linnanmäen kausikortti oli viimeksi käytössä vuonna 2005. 13 vuoden tauon jälkeen tulevana kautena kausikortti otetaan uudelleen käyttöön mobiilisovellutuksena nimellä "Kausihupi". Kausihupi ostetaan Linnanmäen verkkokaupasta ja kun se on sovellutuksena matkapuhelimessa, voi Linnanmäen noutopisteeltä hakea rannekkeen vaikka joka päivä kauden 2019 aikana.

– Meiltä on toivottu tällaista ja nyt vastaamme toiveisiin, kertoo Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom.

Kausikortti on käytössä muun muassa Tampereella Särkänniemessä ja hyvin yleisesti huvipuistoissa maailmalla. Linnanmäen Kausihupin normaalihinta on 210 euroa, mutta 31.12. asti sen saa verkkokaupasta 199 eurolla. Kausihupin voi ostaa joko itselle tai lahjaksi.

Engblom pitää uutuustuotetta hinnaltaan erittäin kilpailukykyisenä.

– Jos käy kauden aikana useammin kuin viisi kertaa Linnanmäellä niin kannattaa ostaa Kausihupi. Sitä voi käyttää vaikka kauden jokaisena 156 päivänä. Meillä tulee erilaisia teemaviikkoja ja Kausihupi helpottaa niiden hyödyntämistä.

Linnanmäki pilotoi Kausihupia ensi vuonna.

– Toki olemme kehittäneet tätä tuotetta sillä ajatuksella, että se on pysyvästi käytössä.

Kausihupi on saman hintainen kaiken ikäisille.

– Aikuisten on toki Kausihupia lapsille ja nuorille ostettaessa otettava huomioon laitteiden turva- ja pituusrajoitukset, kertoo Engblom.

Linnanmäen nettisivuilla Kausihupia suositellaan 12 vuotta täyttäneille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu