Puheenaihe

Tillinhaistelija sai nyt kaverin Vantaalla – oululainen veitsimies söi maksamatta salaattia, mehua ja irtokarkkeja kaupassa

Omavaltainen asiakas alkoi rohmuta vantaalaiskaupassa salaattibaarin antimia suoraan kouraansa. Miehen suihin hävisi myös mehua ja karamelleja, joita hän ei kassalla maksanut. Kuva ei liity tapaukseen. – 

Toni Tervo / arkisto

Omavaltaisia asiakkaita on löytynyt lisää Vantaalta. Sunnuntaina kauppakeskus Jumbossa jäi itse teosta kiinni mies, joka haisteli tilliruukkua ja laittoi sen sitten takaisin hyllyyn. Paikalle tulivat poliisit selvittämään välikohtausta.

Mainittu tillinhaistelija sai maanantaina seurakseen samankaltaisen velikullan. Maanantaina heti iltakahdeksan jälkeen Tikkurilassa poikkesi paikalliseen elintarvikeliikkeeseen noin 30-vuotias oululainen mies, joka alkoi syödä tuotteita maksamatta.

Hän meni salaattibaarin luokse ja otti kauhalla salaattitarpeita käteensä ja söi ne. Tämän jälkeen mies otti mehuhyllystä juoman, joi siitä ja laittoi juoman takaisin hyllyyn. 

Lopuksi mies meni vielä irtokarkkihyllylle ja söi karkkeja suoraan karkkilaareista. Mies ylitti kassalinjat maksamatta mitään edellä mainituista tuotteista, minkä jälkeen järjestyksenvalvojat ottivat miehen kiinni. Nautittujen tuotteiden arvo oli 4,55 euroa. 

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi luvaton kaasusumutin sekä iso keittiöveitsi. Miehellä oli tilillään kymmenen aiempaa näpistystä vuoden aikana ja poliisipartio toi miehen Vantaan poliisivankilaan rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. 

Miestä epäillään näpistyksestä, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta sekä lievästä ampuma-aserikoksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vantaalaismies haisteli tilliä kaupassa – poliisipartio syöksyi paikalle17.12.2018 14.54

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu