Puheenaihe

Nyt tuli varoitus Coca-Colan joulurekasta: Ennätysruuhkia odotetaan Järvenpäähän – "Ylittänyt kaikki odotukset"

Joulurekan kuljettamisesta Suomessa vastaa Tomi Lohivuo, jonka laskelmien mukaan kiertueelle tulee mittaa yli 3 200 kilometriä.

Anton Soinne

Suomessa joulukuussa useilla paikkakunnilla käynyt Coca-Colan joulurekka tukee Järvenpäähän perjantaina 21. joulukuuta.

Coca-Cola varoittaa tiedotteessaan, että rekan saapuminen voi aiheuttaa ruuhkaa ja haittaa liikenteelle. Coca-Cola joulurekan Suomen-kiertueen suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Esimerkiksi Oulussa se aiheutti valtavat jonot maanteille.

Ihmisiä vetää paikalle paitsi ilmaiset juomat, myös komea auto.

– Joulurekan Suomen-kiertueen suosio on yllättänyt ja ylittänyt kaikki odotuksemme. Valmistauduimme joulurekan ilmaistapahtumiin samoin kuin esimerkiksi näytejakeluun kesätapahtumissa, joista meillä on kokemusta jo kymmenien vuosien ajalta, Coca-Cola Suomen viestintäpäällikkö Théa Natri sanoo tiedotteessa.

– Joulurekan tapahtumiin on osallistunut kuitenkin merkittävästi enemmän ihmisiä kuin ilmaistapahtumiin yleensä – osallistujia on ollut saman verran kuin pienellä kesäfestivaalilla. Festivaalin osallistujamäärän järjestäjä voi ennakoida myytyjen lippujen perusteella, toisin kuin ilmaistapahtumien. 

Joulurekka on perjantaina kello 15–19 K-Citymarket Järvenpään pihalla. Paikkakuntalaisten kannattaa varautua mahdollisiin liikenneruuhkiin ja suosia julkista liikennettä.

Muiden kuin tapahtumaan osallistuvien kannattaa puolestaan välttää vilkkaimpia liikenneväyliä K-Citymarket Järvenpään tuntumassa.

– Myös tapahtumaan osallistuvien kannattaa suosia julkista liikennettä ja jättää auto muille pysäköintipaikoille tai pysäköintitaloihin.

LUE MYÖS: Tällainen on Coca-Colan joulurekka – kyytiin mahtuu 26 000 tölkkiä juomaa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu