Urheilu

Jokereille helpottava voitto – hyökkääjä kuritti ex-seuraansa: "Olen todella iloinen"

Johanna Erjonsalo

Jokerit voitti torstaina läntisen konferenssin kärkijoukkueen TsSKA:n 4–1 KHL:n ottelussa. Joukkue katkaisi samalla kolmen ottelun tappioputkensa.

Maalinteon aloitti Geoff Platt, joka pelasi entistä seuraansa vastaan.

Jokerit siirtyi avauserän loppupuolella jo 2–0-johtoon, kun Kristian Vesalainen pyssytti kiekon verkkoon kahden miehen ylivoimalla. 

Vesalaisen osumaan sai syöttöpisteen myös Brian O'Neill, joka ylitti samalla sadan pisteen rajan narripaidoissa.  Hänellä on nyt kasassa tehot 38+62 pelaamassaan 138 ottelussa.

Nicklas Jensenin ja John Normanin maalit sinetöivät Jokereiden 4–1-voiton. Joukkueen illan sankari oli maalivahti Janis Kalnins, oka pysäytti 34 kiekkoa.

– Voitto tuntuu totta kai hyvältä. Olen todella iloinen siitä, että pystymme päihittämään tuon tasoisen joukkueen. Emme ole olleet parhaimmillamme sarjan terävintä kärkeä vastaan tällä kaudella, mutta toivottavasti tämä peli kääntää suunnan ja todistaa, että voimme pelata tällä tasolla, sanoi Geoff Platt seuran verkkosivuilla.

Platt uskoo, että voitolla voi olla iso merkitys loppukauden kannalta.

– Tämä kasvattaa psyykeämme uskomattoman paljon, koska meillä oli paljon vastoinkäymisiä edellisissä otteluissa. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin emme tunteneet oloamme kovin hyväksi niiden pelien jälkeen. Sitten tulemme kotiin tällaiseen peliin ja homma pysyy kasassa 60 minuuttia huippujoukkuetta vastaan, hän jatkoi.

KHL:n torstain (20.12.) tulokset: 
Kunlun–Moskovan Dynamo 2–3
Sibir–Amur 4–3
Barys Astana–Lokomotiv 1–2
Omsk–Severstal 7–3 
Minsk–Slovan 2–1 
Vitjaz–Sotshi 3–2
Jokerit–TsSKA 4–1
SKA Pietari–Riian Dynamo 2–3 ja 
Spartak Moskova–Ufa 2–1 vl

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu