Puheenaihe

Arabianrannan lapsisurmasta epäillyllä raju rattijuoppomenneisyys – IS: Näin pakistanilaismies kertoi törttöilyistään

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo / Arkisto

Arabianrannassa jouluaattona 7-vuotiaan koulupojan surmasta epäillyllä pakistanilaistaustaisella miehellä on takanaan lukuisia rattijuopumustuomioita. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Vuonna 2007 mies lähti ajamaan Helsingistä kotiinsa Kauniaisiin päihtyneenä. Kauniaisissa hän huomasi poliisien olevan perässään. Omien sanojensa mukaan hänellä ei ole ollut koskaan ajokorttia.

– Säikähdin ja päätin lähteä ajamaan karkuun. Olen ehdonalaisessa ja päätin siksi lähteä karkuun, IS kirjoittaa miehen kertoneen poliisille.

Keli oli tapahtumahetkellä erittäin huono ja liukas. Miehen ylinopeus oli erittäin huomattava ja auto ajelehti risteyksessä vauhdilla yli kaistojen. Mies puhalsi 1,76 promillen lukemat ja hänen verestään löytyi huumejäämiä.

Mies sai kolme kuukautta ehdollista vankeutta ja pienen sakon. 

Seuraavan kerran mies jäi IS:n mukaan kiinni rattijuopumuksesta Espoossa keväällä 2008. Puhallustulos oli 1,30 promillea. Hän kertoi olleensa Helsingissä yökerhossa.

– En ollut juonut alkoholia ennen yökerhoon menoa. Ostin ensimmäisen alkoholijuomani puolen yön aikaan. Join kaksi 0,4-tuoppia olutta ja yhden batterykossun. Poistuimme ravintolasta kolmen jälkeen, IS kirjoittaa miehen kertoneen.

Seuraavan kerran mies jäi IS:n mukaan rattijuoppona kiinni heinäkuussa 2008 Espoossa. Puhallustulos oli 1,50 promillea. Mies ei tullut kuulusteluihin ja hänet etsintäkulutettiin. Lopulta hän ilmoittautui itse poliisille.

Uuden rikosepäilyn aikaan mies asui Espoossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Poliisi Arabianrannan murhasta: Epäilty oli uhrin eno – "Tappamisen tarkoitus on ollut ilmeinen"28.12.2018 14.59
MTV: Arabianrannan lapsimurhasta epäilty pahoinpiteli nuoren jääkiekkoilijan ja tuhosi hänen uransa –"Räjähdysherkkä kaveri"28.12.2018 08.59
Pikkupojan murhasta Arabianrannassa epäilty on espoolainen – MTV: Näihin rikoksiin hän on syyllistynyt aiemmin27.12.2018 14.26

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu