Puheenaihe

Aki Palsanmäki huutokauppaa näitä Silja Linen laivojen palasia – kiinnostaisiko simpukkalamppu?

Atlantis-yökerhon simpukkalamppu.

Silja Line

Tallink Silja järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta uudistusten myötä poistetuista esineistä ja huonekaluista Helsingin Makasiiniterminaalissa 9. helmikuuta kello 13 alkaen. Huutokaupan meklarina toimii itse huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan HelsinkiMissiolle, joka pyrkii vähentämään suomalaisten yksinäisyyttä.

Uskon, että huutokauppa tulee olemaan jälleen menestys."

Silja Linen laivoja on uudistettu järjestelmällisesti vuodesta 2014 lähtien. Marraskuussa 2018 uudistettiin Silja Serenadea yhteensä 6 500 neliömetrin pinta-alalta ja tammikuussa 2019 uudistetaan Silja Symphonya lähes yhtä mittavasti. Laivojen uudistusten myötä on poistettu nostalgisiakin huonekaluja ja sisustuselementtejä. Osa näistä tuotteista on matkannut laivalla sen liikennöinnin alusta asti.

– Uskon, että huutokauppa tulee olemaan jälleen menestys. Suomalaiset rakastavat risteilemistä ja ihmisillä on paljon muistoja meidän laivoilta. On hienoa saada tavara kiertämään! ”Toisen roska on toisen aarre” ja bonuksena tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Olemme jo vuosia tukeneet Lastenklinikoiden Kummeja ja Hope ry:tä ympäri Suomea. Nyt valitsimme kohteeksi HelsinkiMission ja siellä tarkemmin avun kohdistamisen yksinäisyyteen, sanoo Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd.

Huutokaupattavana on tuoleja, pöytiä, valaisimia, peilejä, kylttejä ja erilaisia tauluja. Muutamista tuotteista on mahdollista tehdä ennakkohuutoja. Huutaa voi esimerkiksi legendaarisia simpukkalamppuja, Atlantis-yökerhon valokylttejä, pubista poistettuja tauluja tai vaikkapa Bon Vivant -ravintolan valokirjaimia. 

Ennen varsinaisen huutokaupan alkamista myytäviä tuotteita on mahdollista päästä katsomaan näyttötunnin aikana kello 12 alkaen. Huutokauppa päättyy, kun tuotteet on myyty, kuitenkin viimeistään kello 15.

Huutokaupasta ja siellä myytävistä tuotteista löytyy lisätietoa täältä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Silja Serenaden siivous venähti – 2000 matkustajaa joutui odottamaan lähtöä monta tuntia23.11.2018 20.50
Myyntiraja tiukkenee Siljan ja Tallinkin laivoilla – tälle ryhmälle ei enää myydä energiajuomia18.12.2018 10.06
Legendaarinen Palace huutokauppaa koko irtaimistonsa – myyntilistan voi tilata jo nyt 27.11.2016 19.19

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu