Minne mennä

Matinea-leffojen kattauksessa suuria viihde- ja kulttuurinimiä

Kino Myyrissä ja Bio Grandissa pyöritettävä Vantaan kulttuuripalveluiden järjestämä matineaelokuvien sarja starttaa kevätkaudelleen lauantaina 26. tammikuuta Olavi Virta -elokuvalla. Kaikkiaan sarjassa nähdään 19 elokuvaa.

Jorma Rinne

Kevään Matinea-leffojen sarjassa viihdyttää katsojia 19 elokuvaa. Niistä monessa aiheena on taide- ja viihdemaailman suuria nimiä, kuten Olavi Virta ja Juice, oopperalaulaja Maria Callas sekä Queen-yhtyeen Freddie Mercury.

Tunnettuja kirjailijoita kuvataan elokuvissa Nuori Astrid ja Colette. Musiikista ja kirjallisuudesta ammentavat myös A Star is Born, jossa näyttelevät muun muassa Lady Gaga ja Bradley Cooper sekä The Wife, jonka pääosassa nähdään Glenn Close.

Matinea-kausi alkaa Timo Koivusalon ohjaamalla Olavi Virta -elokuvalla, joka esitetään sekä Bio Grandissa että Kino Myyrissä lauantaina 26. tammikuuta ja Bio Grandissa uudestaan keskiviikkona 30. tammikuuta. Kerran kuukaudessa torstaisin on tuttuun tapaan tarjolla myös Kuukauden Hopeatähti-elokuvia. Näytäntösarjan järjestää Vantaan kulttuuripalvelut yhdessä elokuvateattereiden kanssa. Liput 6,80–7 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tämä nainen valitsee Vantaan laatuelokuvat30.1.2014 13.48
Matti Kassila esittelee Hopeatähti-leffat28.2.2012 12.33
Matti Kassila on kuollut 94-vuotiaana, kertoo IL14.12.2018 10.14

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu