Vaalikoneemme on nyt avattu!

Minne mennä

Matinea-leffojen kattauksessa suuria viihde- ja kulttuurinimiä

Kino Myyrissä ja Bio Grandissa pyöritettävä Vantaan kulttuuripalveluiden järjestämä matineaelokuvien sarja starttaa kevätkaudelleen lauantaina 26. tammikuuta Olavi Virta -elokuvalla. Kaikkiaan sarjassa nähdään 19 elokuvaa.

Jorma Rinne

Kevään Matinea-leffojen sarjassa viihdyttää katsojia 19 elokuvaa. Niistä monessa aiheena on taide- ja viihdemaailman suuria nimiä, kuten Olavi Virta ja Juice, oopperalaulaja Maria Callas sekä Queen-yhtyeen Freddie Mercury.

Tunnettuja kirjailijoita kuvataan elokuvissa Nuori Astrid ja Colette. Musiikista ja kirjallisuudesta ammentavat myös A Star is Born, jossa näyttelevät muun muassa Lady Gaga ja Bradley Cooper sekä The Wife, jonka pääosassa nähdään Glenn Close.

Matinea-kausi alkaa Timo Koivusalon ohjaamalla Olavi Virta -elokuvalla, joka esitetään sekä Bio Grandissa että Kino Myyrissä lauantaina 26. tammikuuta ja Bio Grandissa uudestaan keskiviikkona 30. tammikuuta. Kerran kuukaudessa torstaisin on tuttuun tapaan tarjolla myös Kuukauden Hopeatähti-elokuvia. Näytäntösarjan järjestää Vantaan kulttuuripalvelut yhdessä elokuvateattereiden kanssa. Liput 6,80–7 euroa.

Lisää aiheesta

Tämä nainen valitsee Vantaan laatuelokuvat30.1.2014 13.48
Matti Kassila esittelee Hopeatähti-leffat28.2.2012 12.33
Matti Kassila on kuollut 94-vuotiaana, kertoo IL14.12.2018 10.14

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu