Puheenaihe

Pakotettu anaaliseksi toi miehelle ehdollisen tuomion Vantaalla – MTV: Naisystävä nyyhkytti ja oli peloissaan

Vantaan käräjäoikeus on tuominnut väkisin suoritetusta peppuseksistä ehdollista vankeutta. – 

Sirkku Aalto / arkisto

Vantaan käräjäoikeus on tuominnut miehen puoleksi vuodeksi ehdonalaiseen vankeuteen tämän oltua naisystävänsä kanssa anaaliyhdynnässä. Nainen ei tämän lajin yhdyntää olisi halunnut. Asiasta kertoi MTV.

Pariskunta harrasti seksiä, jolloin mies ehdotti yhdyntää peräaukkoon. Nainen ei halunnut, mutta tästä huolimatta mies laittoi liukuvoidetta ja työntyi naiseen.

Nainen lamaantui ja mies lopetti, kun nainen ei nauttinut teosta, vaan nyyhkytti ja oli peloissaan. Naisen mukaan touhu oli hänelle kivuliasta.

MTV:n mukaan miehen syytettiin käyttäneen teossa myös väkivaltaa pitäen naista paikallaan ja käyttäneensä tämän pelkotilaa hyväkseen. Näistä ei oikeuden mukaan kuitenkaan ollut näyttöä.

Tuomiossa oikeus totesi, että molemmat osapuolet kertoivat yhdynnän aloitetun toisen haluttomuudesta huolimatta. Vantaalaismies tuomittiin puolen vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen raiskauksesta, kertoo MTV.

Mies määrättiin korvaamaan naiselle 1500 euroa henkisestä kärsimyksestä ja 500 euroa kivusta ja särystä. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu