Puheenaihe

Sisäilmaongelmista kärsivä Myyrmäen kirkko muuttaa evakkoon toimistotaloon – "toimistokirkossa" vihitään ja kastetaan, mutta vainajat siunataan muualla

Virtatalossa on kirkon lisäksi monta muutakin toimijaa.

Armi Suojanen

Myyrmäen kirkko toimii 10. maaliskuuta alkaen Myyrmannin lähellä sijaitsevassa toimistotalossa. Seurakunta muuttaa niin sanotuksi Virtataloksi kutsuttuun taloon Rajatorpantielle, jonne tulee muun muassa kirkkosali, kirkkoherranvirasto ja toimistotiloja.

Uuden kirkon nimeksi tulee Virtakirkko ja siellä järjestetään häitä, kastetilaisuuksia ja jumalanpalveluksia normaaliin tapaan. Vainajat siunataan Kivistön kirkossa tai muissa Vantaan seurakuntien tiloissa.

Myyrmäki tunnetaan katutaiteestaan ja sitä on luvassa myös Virtakirkkoon. Street Art Vantaan Essi Ruuskanen ja Maikki Rantala tekevät muraalin kirkkosalin seinälle. Kirkon nuorisotilaan tulee Hende Niemisen jo aiemmin maalaama graffitialttaritaulu.

Uomatiellä sijaitseva kirkko menee peruskorjauksen vuoksi moneksi vuodeksi remonttiin. Vuonna 1984 valmistuneessa kirkossa on muun muassa sisäilmaongelmia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Myyrmäen kirkko tarvitsee ison remontin – sisäilmaongelmat aiheuttaneet oireita työntekijöille13.8.2018 12.23
Tämä Myyrmäen helmi saa turistit huokaamaan18.11.2014 19.00
Sisäilmaremontti sulkee Myyrmäen kirkon alakerran – kirkkosali käytössä21.3.2016 14.11

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu