Puheenaihe

Upea kolmen lapsenlapsen isoäiti Riitta kisaa tänään Grandma Universe -kisassa – "Ikä tuo karismaa ja itsevarmuutta"

Mrs Classic Universe Estonia Riitta Kondelin edustaa Viroa isoäitien missikisoissa Sofiassa.

Angel Models Agency

Tallinnassa asuva tekstiilialan yrittäjä Riitta Kondelin kilpailee tänään Grandma Universe / Classic Universe -kilpailussa Sofiassa.

Kyseessä on isoäitien missikilpailu, jossa suomalainen Kondelin on mustana hevosena Viron edustajana, kertoo Tallinna24-sivusto. 

Kondelin sanoo T24:lle, että hän päätyi kisaan puolivahingossa: hän lähti viime syksynä italian tunnille, kuten monta kertaa aiemminkin.

Kurssikaveri Ljudmilla Karpikovalla oli sillä kertaa kuitenkin mielessä jotain ihan muuta kuin italian kielioppi.

– Hän kysyi, haluaisinko lähteä mukaan hänen mallitoimistonsa Angel Models Agencyn järjestämään Miss Isoäiti -kilpailuun. Itse puolestani totesin, että älä nyt hulluja puhu, Kondelin nauraa.

Lopulta ajatus hauskasta kokemuksesta ja uusista ystävistä vei pidemmän korren ja Kondelin löysi itsensä kauneuskilpailun pyörteistä.

Grandma Universe / Classic Universe Estonia -kilpailu järjestettiin joulukuussa tallinnalaisessa Club Privé -yökerhossa ja Classic-sarjan kirkkain kruunu painettiin kuin painettiinkin Kondelinin kutreille.

Voiton jälkeen tuore missi on ollut tuttu näky Viron televisiossa, jossa on udeltu muun muassa hänen kauneuskirurgisten toimenpiteidensä perään.

– Niitä ei ole tehty. Tukan värikin on omasta takaa, 60-vuotias Kondelin vakuuttaa.

– Terveet elämäntavat, liikunta ja hyvät geenit, kolmen lapsenlapsen isoäiti listaa kypsän kauneuden salaisuuksia ja toteaa iän tuoneen paitsi karismaa, myös rutkasti itsevarmuutta.  

Lue lisää Tallinna24:stä!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu