Puheenaihe

Tässä on Jumbon Citymarketin uusi kauppiaspari – "Aiomme kehittää kaupasta vieläkin upeamman"

Nummelassa Citymarketia pyörittäneet kauppiaat Sami Hertell ja Anne-Mari Kohtamäki siirtyvät kesällä Jumboon. Parin nuorin lapsi on vasta muutaman kuukauden ikäinen.

Kesko

Vantaan Jumbon Citymarketia alkaa luotsata kauppiaspari Sami Hertell ja Anne-Mari Kohtamäki.

Kesko kertoo, että Hertell yhdessä puolisonsa Kohtamäen kanssa aloittaa kauppiaana 1. heinäkuuta 2019.

Hertellin ja Kohtamäen nykyinen kauppapaikka Vihdin Nummelassa valittiin vuoden 2018 parhaaksi K-Citymarketiksi.

Jumbon Citymarketista tulee kauppiaspariskunnan viides kauppapaikka liki 12-vuotisen kauppiasuran aikana. Kaupan alan kokemusta Sami Hertellillä on yli 20 vuotta. Pariskunnan aikaisemmat kauppapaikat ovat K-Citymarket Seinäjoki Päivölä, K-Supermarket Eurajoen Portti ja K-Market Isojuha.

– Otamme innolla haasteen vastaan. Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan uuteen henkilökuntaamme ja asiakkaisiin. On hienoa päästä yhdessä heidän kanssaan kehittämään kauppaa entistäkin paremmaksi, Hertell sanoo tiedotteessa.

– K-kauppiuus on perheellemme enemmänkin elämäntapa kuin työ. Perheemme on viisihenkinen. Meillä on kolme lasta, 8-vuotias poika, 5-vuotias tyttö, ja uusin tulokkaamme, poika 4,5 kuukautta. Elämme lapsiperheen arkea ja tämä antaa omalta osaltaan näkökulmaa lapsiperheiden toiveisiin hyvästä ruokakaupasta, Hertell kertoo.

– Kauppiasuramme aikana olemme löytäneet monia hyviä toimintamalleja sekä saaneet kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä. Viimeisimmässä kaupassamme K-Citymarket Vihti Nummelassa saimme toimia nelisen vuotta.

Kauppiaspari kertoo panostavansa Jumbossa erityisesti alueen parhaaseen asiakaspalveluun ja laajaan valikoimaan.

– Koemme, että olemassa olevasta hyvästä pohjasta ja pussillisesta uusia juttuja saamme työkaluja kehittää K-Citymarket Jumboa vieläkin upeammaksi. Uskomme vahvasti henkilökunnan ja asiakkaiden rooliin kaupan kehittämisessä. Tulemmekin kuuntelemaan herkällä korvalla heidän ajatuksiaan ja toiveitaan, Hertell analysoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu